Nu toti politicienii ajung la DNA

sturzu
Link-uri sponsorizate

“Mihai, vezi sa nu ajungi singur in PSD” – i-am spus razand lui Mihai Sturzu dupa lansarea proiectului startcusturzu.ro.

Pentru cei care nu stiu, Mihai Sturzu este Deputat – zona lui fiind Sectorul 6 -, adica sectorul primarului care NU este (adica musiu Manescu).

Pe Mihai il stiti de la tv, a cantat ani de zile in Hi-Q. Acum a ajuns in Parlament si incearca sa faca niste chestii.
Da, desi suna dubios, nu toti politicienii vor sa ciordeasca, nu toti politicienii ajung la DNA!

Unii mai au si idei – si, asa cum am vazut aseara, indiferent ca sunt la putere sau in opozitie, pot lucra impreuna atunci cand cred intr-o idee.

Care e treaba cu startcusturzu.ro? Simplu – este o platforma online care aduce un suflu nou in politica romaneasca.

“Democrația în care trăim se numește reprezentativă pentru că parlamentarii trebuie să reprezinte interesele cetățenilor. Clasa politică din România a ascultat prea puțin, până acum, ce vor și ce gândesc alegătorii și și-a urmat prea des interesele proprii și personale. Din acest motiv, noi, politicienii, ne aflăm într-o criză de legitimitate, dar și într-o criză de competențe. Dacă în privința legitimității lucrurile sunt clare – trebuie mai mult decât un vot pentru ca să fii într-adevăr parlamentar -, în privința competențelor, în politica românească predomină încă modelul priceput la toate. Eu, Mihai Sturzu, nu mă pretind atotcunoscător. Am nevoie de tine, nu numai ca să fiu parlamentarul cuiva, ci și pentru expertiza ta, fie că ești economist, fie că lucrezi în învățământ, fie că faci parte din sistemul de sănătate și așa mai departe. Legile bune le putem face numai împreună, iar acesta e motivul pentru care am lansat inițiativa pe nume Startcusturzu.ro” – cam asta scrie pe site.

Mi se pare o gandire de bun simt. Si stiti bine ca nu am treaba cu politica!

Pe Mihai il stiu de cand a debutat! Am mers impreuna la Constanta la un eveniment caritabil. Eram pusti – si noi si ei!

Acum ii sprijin si sustin aceasta idee, pentru ca mi se pare misto! Insa el stie foarte bine ca daca face nasoale… o sa fiu primul care il va critica!

Asa e intre prieteni :))

In concluzie, daca aveti idei sau propuneri de legi, bagati un ochi pe startcusturzu.ro. Mi se pare una dintre putinele idei misto din ultima vreme.

Link-uri sponsorizate

Comments