Te-ai tampit la batranete!

eu9
Link-uri sponsorizate

Sa va spun un secret – nu stiu sa merg pe bicicleta!

Singura bicla pe care mai pedalez atunci cand am timp este aia de casa! La aia sunt as, pedalez in ritm alert, de zici ca sunt vreun mare ciclist :)

Daca ma pui pe strada… in 4 secunde ma vezi in primul gard!

Da, NU STIU SA MERG PE BICICLETA! Suna dubios insa asta e adevarul!

Iar explicatia este simpla, cel putin pentru mine – in copilaria mea, in zona verde din Drumul Taberei, copiii bateau mingea. Ala era sportul national! Si normal, doar Steaua castigase Cupa Campionilor in ’86, deci ne doream sa ajungem fotbalisti.

Ba faceam o miuta 2-2, ba jucam barile, diri-diri sau tenis de picior… in principiu, cam tot ce faceam implica o minge.

Daca imi aduc bine aminte, copiii care mergeau pe bicla nu ieseau la fotbal. Noi le spuneam tocilari, desi nu tin minte sa fi ajuns vreunul la Harvard.

Ei bine, da, asta este marele meu secret – pana la 38 de ani (si jumatate) nu am invatat sa merg pe bicla.

O fi tarziu?

Capos din fire (doar sunt Capricorn) m-am ambitionat, iar asta s-a intamplat dupa ce m-am cunoscut cu Ovidiu (ownerul de la Custom Ride). Ce este Custom Ride? Un nou atelier de bicle din Capitala. Si nu de orice de bicle, ci cruisere!

custom3

Intre mine si Ovidiu s-a lipit rapid o chimie misto; iar “patronesele” s-au inteles imediat :)) Si uite asa, dupa cateva intrevederi, s-a legat ceea ce sper eu sa fie o prietenie lunga si frumoasa.

Cand a auzit ca nu stiu sa merg pe bicla, Ovidiu mi-a spus – “o rezolvi in 5-6 sedinte”.

Prima nu se pune :)) De fapt nu s-a pus, pentru ca m-am prezentat cu jeansi slim si am crezut ca imi strangulez bijuteriile pe bicla :))

Am vazut eu ca se uitau soferii dubios (si normal, e funny sa vezi un idiot de 100 de kile cum da din picioare si incearca sa-si tina echilibrul pe o ditai bicla), dar mi-am vazut de treaba mai departe.

Eu chiar m-am ambitionat si mi-am pus in cap sa invat!

custom6

Chiar cred ca poti invata orice la orice varsta.

Voi ce credeti – o sa-mi iasa?

Atunci cand i-am spus ce am de gand, distinsa mea mama mi-a spus sec: “te-ai tampit la batranete! Ia vezi cum iti rupi picioarele” :))

P.S.: La Custom Ride exista si bicle pentru domnite. Si nu orice fel de bicle, ci cu cosulet pentru oratania pufoasa :))

custom1

Link-uri sponsorizate

Comments