Oamenii normali nu ajung la D.N.A

eu99
Link-uri sponsorizate

Oamenii normali nu ajung la D.N.A! Doar hotii ajung acolo… Ma mir ca domnul Ponta nu a invatat asta pana acum.

Cand l-am vazut ca spune ca a fost la D.N.A ca orice om normal mi s-a urcat sangele in cap.

Asta inseamna ca eu, cetateanul Vulpescu, sunt anormal pentru ca nu am ajuns la D.N.A?

D.N.A-ul nu este Mamaia, nu este un loc unde te duci de fun. La D.N.A. ajungi doar atunci cand esti suspect, invinuit sau cand urmeaza sa inceapa nasoalele pe numele tau.

Oamenii normali se duc in vacanta sau la bai, nu la D.N.A! La D.N.A ajung nesimtitii, adica aia care desi stiau ca au bube pe coada, au insistat sa urce in ierarhia sociala, s-au luptat sa ajunga in varful conducerii tarii.

Asta este mare problema a acestei tari – ca oamenii din varf nu au coloana vertebrala, nu au respect, nu au pic de moralitate.

Stiu ca sunt puscariabili si, cu toate acestea, vor sa parvina cat de mult se poate, luand in calcul varianta ca nu vor fi prinsi, pe principiul “lasa ca ne descurcam noi cumva”.

Asta mi se pare adevarata mentalitate de infractor! Chiar daca nu vei fi gasit vinovat sau iti vei lua pedeapsa cu suspendare, faptul ca ai tacut atatia ani, stiind ca este posibil ca la un moment dat sa dai cu subsemnatul, asta te face infractor… cel putin la nivel moral.

Toti infractorii fac o fapta cu gandul ca nu vor fi prinsi. Toti – de la gainarii aia din piata si pana la marii corupti. Pe toti ii leaga aceeasi mentalitate.

Iar cand sunt prinsi, toti incearca sa se scoata. Niciunul nu spune – “da domnule, am facut prostii si regret”.

Iar in zona politicului, mai nou, toti apeleaza la votul Parlamentului, toti spera sa fie scapati de “colegi”. Parlamentul a ajuns un soi de juriu al unui talent show. Acolo se decide daca mergi mai departe sau pici.

Ce penibil!

Va dati seama ca oamenii astia vorbesc despre bine, despre progres si despre democratie? Despre drepturi, cetateni europeni etc?

Nu vi se pare bizar?

Mi-e rusine sa vad ca tara asta este condusa de soparle! Si nu, nu va faceti iluzii… mi-e teama ca si Panzerul este de fapt o caruta rablagita…

Link-uri sponsorizate

Comments