Ionela – muza din baraca

ionela
Link-uri sponsorizate

“E model si nu are iubit. La corpul ei, cel mai mult ii place fundul!” Asa incep toate – model, single, fund!

Un circuit cat se poate de firesc pentru fetele dornice de afirmare.

Pentru Ionela, barbatul ideal trebuie sa fie “comunicativ, sincer si cu un caracter puternic”.

L-am vazut dimineata, pe trecerea de pietoni de la Casa Presei, in dreptul turnurilor gemene. Cara niste bucati de teava. Avea o casca galbena… misto! Era extrem de comunicativ – cu un alt Dorel.

– Ai vazut in Click? Fata de la Pagina 3? Ionela! Direct la tine m-am gandit, sa-mi bag pula!

Asa arata barbatul ideal, la el viseaza Ionela de o viata :)) Dorel este vanjos – nu e deloc simplu sa cari 4 tevi lungi de fier; este sincer – isi exprima fara jena sentimentele si are un caracter puternic – nimic nu-l clinteste din fata pozelor cu fata de la pagina 3. Iar daca are noroc sa ramana 5 minute singur in baraca, intre el si Ionela se poate forma o comuniune aproape extatica.

Ionela “adora sa se distreze pe muzica reggae si sa bea cocktailuri”. Ce fataaaa! Impecabil companion… Va dati seama ce bine da ea din fund pe muzica lui Bob? O nebunie… cu suvitele in vant…

Ce pacat ca la Pagina 3 nu apar si filmulete! Ar fi excelent pentru Dorel… Apropo, am uitat sa va spun, lui Dorel ii place sa tipe pe manele si sa bea cocktailuri – de Saniuta cu rom.

Ce mi-e reggae, ce mi-e manea… tot un drac. Daca si nea’ Gigi a reusit sa danseze pe Bob Marley… Dorel de ce n-ar putea?

Ce n-ar face el pentru Ionela? Pentru un minut de amor, Dorel ar fi in stare sa termine singur pasajul subteran de la Casa Presei.

Dar sa revin – Ionelei ii place sa-si petreaca vacantele in Cuba. Hm, poate pe strada Cuba…

Una peste alta, Ionela pare sa fie partida. Pare sa fie acea fata la care viseaza toti barbatii – distractiva, sensibila si senzuala in acelasi timp. Si sunt sigur ca nu are pretentii. Ca sa ai pretentii trebuie sa-ti placa creierul, nu curul. Or ei ii place curul, asa ca barbatii, inclusiv Dorel, sunt safe!

Un singur lucru da prost in tot acest peisaj – faptul ca Ionela este zeita la pagina 3!

Pai bine fata, asa vrei tu sa impresionezi lumea? Trezind erectii in santuri sau in cabine de TIR?

Cred ca ti-ar trebui putin management de imagine… Nu de alta, dar nu vrei sa-ti spun ce ti-ar face cei doi barbati ideali pe care i-am intalnit mai devreme… Iti dau trei indicii – salam, scuipat… fund!

Sa te vad atunci cum mai zambesti…

Foto Credit: click.ro

Link-uri sponsorizate

Comments