Trend Rose 2015

colocviulaparis
Link-uri sponsorizate

Ieri am lansat un nou proiect. De aceasta data este vorba despre vinuri, despre o lume fascinanta, despre o calatorie superba printre arome.

Mi se pare senzational sa gusti poezia strugurilor, sa simti cum fiecare aroma iti cuprinde simturile.

Eu nu sunt un connaisseur, ci un om caruia ii place sa se bucure de vin.

De aici a plecat si ideea proiectului “Trend Rose 2015” – sa scoatem vinul din zona cunoscatorilor – adica dintr-un cerc extrem de mic de persoane si sa-l aducem in atentia tuturor celor care vor sa se bucure de vin, fara sa-l disece, fara sa-i verifice aciditatea sau taninul, fara sa-l radiografieze.

Cand am discutat prima oara cu Tudor Balan – omul care a gandit Pivot Noir (prima aplicatie de mobil 100% romaneasca destinata iubitorilor de vin) si cu Cezar Ioan de la Vinul.ro; ne-am dat seama ca vinul nu este doar o insiruire de proprietati, nu este un tabel in care bifezi plusuri si minusuri; ci ca vinul este in primul rand BUCURIE!

Bucuria de a bea un vin bun. Asta conteaza cel mai mult.

Asa s-a nascut proiectul “Trend Rose 2015”, prin care incercam sa va prezentam cateva vinuri rose, in mare parte autohtone, pe care le puteti incerca in sezonul estival.

Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa si ma bucur ca am prezentat un vin care chiar imi place foarte mult – Colocviu la Paris 2014. Este un vin care te ‘obliga’ sa-i spui dumneavoastra, un vin distins, un vin care surprinde si te surprinde.

Ma bucur ca cei de la Casa de Vinuri Cotnari au acceptat sa participe la acest proiect si ca m-au acceptat in calitate de prezentator.

Sper sa va placa ceea ce a iesit si sper sa urmariti cu placere si episoadele viitoare.

Link-uri sponsorizate

Comments