Sarutul genereaza controverse, gustul le spulbera

eu9
Link-uri sponsorizate

Dragii mei, pe parcursul ultimelor zile v-am provocat! Nu este o noutate! Cred ca v-ati obisnuit cu astfel de provocari pe blogul meu.

De data aceasta insa v-am provocat sa dezbatem pe marginea unui gest frumos – sarutul! Un gest aparent banal dar care, dupa ati vazut si voi, a generat o dezbatere cu multe puncte de controversa.

Unii au apelat la copii – la copiii din ei :)); altii au spus ca ar fi bine sa existe o delimitare clara intre sarutul decent (greu de spus ce inseamna decent pentru fiecare) si sarutul ala care ii face pe unii sa strige “luati-va o camera!!!”. Au fost discutii aprinse.

Dupa cum ati vazut, am facut si un video despre sarut, un video in care am vorbit despre gustul sarutului, despre gustul primului sarut si despre gustul sarutului pasional. Si am asociat gustul sarutului cu ceva dulce! O asociere fireasca!

Ei bine, ma bucur ca am reusit sa va provoc sa vorbiti despre ceea ce conteaza – adica despre momentele de tandrete, despre cele mai importante saruturi din viata noastra, despre frumos.

A existat si o petitie unde oamenii au semnat pentru a apara sarutul; a existat si o campanie radio, au existat si afise pe strada sau discutii la tv; am scris eu, a scris Otrava, a scris Adela Popescu… oamenii s-au oprit putin din treburile de zi cu zi, au uitat putin de griji si au vorbit despre sarut – unii relaxat, altii cu incrancenare… fiecare cum a simtit.

Important este ca ne-am facut timp sa vorbim si despre lucruri frumoase, un lucru destul de rar intalnit in spatiul media si online. Drept urmare, acum, dupa ce am dicutat atat despre sarut, cat si despre gustul sarutului, cred ca ar fi momentul sa ne desfatam papilele cu First Kiss Creme Brulee si cu Loving Kiss Tiramisu. Ce inseamna denumirile astea?

Sa le luam pe rand:

“Intens si pasional precum Creme Brulee, cu gust de crema de zahar ars si sirop de caramel, intr-o inghetata invelita intr-o ciocolata cu lapte si presarata cu bucatele de zahar caramelizate, Magnum First Kiss aminteste de primul sarut care nu poate fi uitat niciodata”.

firskiss

“Profund si misterios ca un Tiramisu, cu gust fin de tiramisu si sirop de cafea, intr-o inghetata invelita intr-o ciocolata cu lapte si bucatele de biscuiti deliciosi, Magnum Loving Kiss aminteste de sarutul tandru, cel care consolideaza sentimentele de iubire”.

loving kiss

Concluzia? Sarutul nu poate fi interzis, chiar daca la cateva mii de kilometri departare exista oameni care ar putea oricand sa ma contrazica!

Nu uitati sa va faceti timp pentru ceea ce este important! Nu uitati sa va faceti timp pentru un sarut!

Pofta buna :))

 

#maketimeforakiss

Link-uri sponsorizate

Comments