Topless la piscina – pro sau contra?

topless
Link-uri sponsorizate

‘Vine vara bine-mi pare/ tatele zambesc la soare!’ Ma rog, nu chiar toate! Da, gata, a inceput sezonul, a venit vara. Cred ca ati observat deja ca avatarele de pe Facebook au trecut la tinuta lejera :))

Duminica am bifat prima iesire la piscina din acest an. Si tot duminica am avut ocazia sa admir rusinea feminina in toata splendoarea ei.

Fara sa-mi doresc sa jignesc pe cineva, voi spune ca femeile sunt extrem de haioase atunci cand ies la plaja. De ce? Pentru ca se trezesc puse in fata unei dileme uriase – “ce fac cu tatele?”

Din acest punct de vedere am identificat cateva categorii de doamne: 1. cele care fac topless – si care nu au o problema in a-si expune sanii, fie si la piscina, 2. femeile care nu fac topless – si care nu-si pun problema expunerii si 3. cele care ar cam vrea (astea sunt cele mai haioase) dar nu prea stiu cum sa o faca.

Femeile care ar cam vrea sa faca topless se impart la randul lor in mai multe categorii. In prima categorie le regasim pe femeile care isi dezleaga sutienul la spate atunci cand stau pe burta – ele sunt safe, insa nu stiu ca in momentul in care se ridica putin… zbam! :))

Mai sunt cele putin mai indraznete – am vazut chiar duminica una! S-a dus la piscina fara sutien, insa isi apara sanii cu mana. Ceva mai tare nici ca se poate! Nu ai cum sa nu zambesti! S-a asezat tacticos pe marginea piscinei, dupa care, in momentul in care i-a amortit mana, s-a aruncat in apa :))

Sigur, logica lipseste din tot acest peisaj – o femeie care face topless atrage mai putin privirile barbatilor decat una care nu face, dar isi apara sanii cu mana.

In momentul ala, barbatii se uita fix la ea si se intreaba – “oare ce o avea femeia aia de aparat?”

Sincer nu stiu ce e in capul anumitor femei? Chiar cred ca toti barbatii balesc excesiv la vederea unor sani?

Sa fim seriosi, daca tot esti pudica, pastreaza-ti sutienul si ai scapat de o grija!

Pentru ce tot circul asta?

Eu cred ca problema topless-ului la plaja nu tine de moralitate sau decenta, ci mai degraba de pericolele expunerii sanilor la soare.

Cred ca aici este de fapt miza!

Si totusi, spectacolul pe care il ofera femeile atunci cand ies la plaja mi se pare extrem de haios… haios si de neinteles!

Voi cum sunteti – pro sau contra topless-ului la piscina/mare?

Link-uri sponsorizate

Comments