Clar de luna, ignore, unfriend, block – reteta rechinului de Bucuresti!

shark
Link-uri sponsorizate

“Clar de luna, ignore, delete, block!” – cam asta este reteta rechinului de Bucuresti.

El nu este un rechin oarecare, ci unul terestru si se hraneste cu pasarici naive!

Rechinul de Bucuresti se imbraca bine, miroase bine, poarta ceasuri scumpe si stie sa te invarta din cuvinte.

El stie cand sa te scoata in parc, sub clar de luna… stie sa-ti faca un degetel de curte, suficient cat sa scoata de la tine ceea ce isi doreste – “nu aici, ca ne vede lumea”.

Nici nu asteapta mai mult! In momentul ala iti va spune usor mirat – “pai de ce nu spui asa? Hai sa mergem la mine! Stau aproape… doua blocuri mai incolo”.

Si atat ti-a fost!!!

In timp ce tu gafai sub el, rechinul de Bucuresti te trece rapid in agenda victimelor!

“1.70, blonda, sani… pana mai ieri fermi, fese in regula, nu tipa, a cedat dupa doua Campari si o inghetata pe banca in parc. Raport calitate/investitie = cam 7!” – asa vei ramane tu in agenda lui! Nu, nu ajungi in suflet, nu te minti singura! Nu, vei fi doar un nume intr-un Excel!

Ce urmeaza? Simplu – te duce acasa si gata!

Poti sa astepti mult si bine sa te sune! Imediat dupa ce ti-a gustat din(tre) coapse, rechinul de Bucuresti trece la planul B. Ce inseamna planul B? Ignore! Asta e primul pas!

Da, fac pariu ca a doua zi ii dai un “buna” pe Facebook :))

Daca insisti, risti sa-ti iei delete (adica unfriend)! Iar daca sari calul, o sa-ti iei si block!

Da, stiu, te enerveaza, o sa plangi putin, o sa-ti vina sa-ti dai palme pentru ca i-ai cedat, pentru ca ai pus botul la vrajeala lui, la vrajeala aia cu: “vai draga, in sfarsit am simtit si eu ce e ala un sarut adevarat. Nu ai idee ce dor mi-a fost. Crezi ca o sa mearga povestea asta dintre noi?”

Da, stiu ca ti-ai facut o proiectie, hai… nu minti :)) Macar una pe un an! Sa nu zici ca nu te-ai gandit cum ai merge cu el in vacanta aia pe care a amintit-o pe banca atunci cand iti strecura mana pe sub fusta….

Ei bine, el nu e porc, nici magar, ci rechin!

El nu e insetat de sange, ci de p***a!!

Iar in apele lui (adica pe strazile lui) risti sa te arzi daca intri nepregatita.

Nu te enerva prea tare, tu i-ai cedat dupa doua Campari si o inghetata! Sa le vezi pe alea care-i cedeaza dupa o Cola :)) Si mai si tipa in pat! Nu rade, chiar exista si de astea…

L-am intalnit, crede-ma, e super-relaxat, ba chiar te distrezi cu el! Stiu ca asta te va enerva si mai tare, insa fluturas… data viitoare cand simti fiori prin stomac, incearca sa-i potolesti cu o salata!!!

E mai safe!

Cu rechinul de Bucuresti nu e loc de combinatii! Te prinde, ti-o trage si pleaca la urmatoarea prada!

Relatie?

Sa fim seriosi! Este usor casatorit, dar tu nu ai cum sa cunosti detaliile astea, pentru ca ti-a dat accept pe un cont pe care sotia nu il stie :))

Este contul de serviciu! Cu toate astea, el foloseste reteta ignore, delete, block! Este safe, iar el nu are nici chef si nici timp pentru greseli!

Rechinul de Bucuresti actioneaza ca un chirurg, taietura lui este perfecta!

Numai ca cea care ramane cu sufletul franjuri esti TU!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: twitter.com/hegeeb

Link-uri sponsorizate

Comments