Viitorul arata asa cum vrei sa-l vezi

tomorrowland1
Link-uri sponsorizate

Imagineaza-ti ca in tine traiesc doi lupi care se lupta constant.

Unul este lupul intunericului, al renuntarii si al neincrederii; iar celalalt este lupul luminii, lupul sperantei, lupul binelui.

Acum lasa-ma sa te intreb – care lup va castiga?

Ce ai spune daca ai afla ca lupul castigator va fi cel pe care-l hranesti?

Ce ai spune daca ai afla ca tu influentezi rezultatul? Ca deznodamantul depinde de tine? Tu esti cel care alege: intunericul si neincrederea sau lumina si binele!

Frumos mesaj prezinta filmul “Tomorrowland”. Aproape ca nici nu mai conteaza George Clooney sau Hugh Laurie.

Mesajul este atat de fin transmis si atat de puternic in acelasi timp, incat nu ai cum sa nu il receptionezi.

Imi place sa vad ca in fiecare an Hollywood-ul transmite astfel de mesaje, intr-un mod cat se poate de direct.

Ma astept ca la un moment dat, la un film 3D, sa apara un actor cu o portavoce si sa tipe – “Trezeste-te! Nu vezi ca traiesti intr-o uriasa eroare? Ce mai astepti? Nu crezi ca viitorul depinde de tine? Nu crezi ca schimbarea incepe cu tine? Cine vrei sa o faca pentru tine?”

Nu m-ar mira! Si ar fi normal la cat de resemnati parem.

Am intrat cumva intr-o spirala a esecului, intr-o valtoare a finalului – asteptam tot ce e mai rau; am intrat in jocul pervers al Apocalipsei. Numai ca noi suntem cei care putem decide daca vom avea parte de Apocalipsa sau nu!

Niciodata nu e prea tarziu! Trebuie doar sa ne dorim!

Mi-a placut mult Tomorrowland!

Mi-a placut tocmai prin prisma mesajului. Am vazut un film pozitiv, un film frumos, un film plin de bine si de speranta.

Culmea, cu o seara inainte vazusem un film romanesc – “Live”! Un film care aproape ca m-a bagat in depresie prin culoarea gri, tonul resemnat si jocul actoricesc plin de dramatism.

Cred ca ar fi cazul sa-si dea seama si regizorii romani de ce nu vine publicul in sali. Tocmai pentru ca filmul romanesc are nevoie de Xanax.

Pacat ca la avanpremiera filmului Tomorrowland nu a fost niciun regizor roman. Ar fi avut cate ceva de invatat despre pozitivism in cinema.

Revenind la mesaj, da, asa este, viitorul arata asa cum vrei tu sa-l vezi!

De tine depinde daca il vezi in alb sau negru. Daca il vezi in negru, sa nu care cumva sa crezi ca il va albi cineva pentru tine.

Te minti singur!

Aaaa si inca ceva… visatorii chiar ar trebui sa traiasca impreuna!

Link-uri sponsorizate

Comments