Sunteti de acord cu interzicerea sarutului in spatiul public?

no_kissing
Link-uri sponsorizate

Nu stiu daca ati auzit, insa umbla un zvon cum ca se pregateste interzicerea sarutului in spatiul public!

Nu stiu cine s-a gandit la o asemenea grozavie, insa mie mi se pare o palma aplicata pe obrazul iubirii cu o manusa de metal.

Sa fie sarutul la fel de nociv ca fumatul? Cum sa interzici sarutul? Si mai ales de ce? Pe cine deranjeaza sarutul in spatiul public?

Cum sa te deranjeze o traire atat de frumoasa? O traire atat de curata?

Noua ce ne mai ramane? Nu vi se pare ca am ajuns mult prea sensibili? Serios, daca eu am chef sa imi sarut iubita pe strada, o fac fara sa-mi pese ce spune lumea din jur. Nu e nimic ostentativ in asta si consider ca nimeni nu ma poate obliga sa simt doar in interiorul domiciliului conjugal.

Din punctul meu de vedere, exista doua tipuri de sarut care nu au cum sa fie interzise – primul sarut si sarutul pasional.

Sa le luam pe rand:

* Primul sarut nu are varsta! El implica emotie indiferent ca ai 16 ani sau 60 de ani. Primul sarut are intotdeauna o stangacie superba. El nu este doar o impreunare a buzelor celor doi parteneri, ci un prim test al iubirii, o poarta de intrare intr-o lume noua.

Primul sarut are un gust excelent. Nu mi s-a intamplat sa am parte de un prim sarut amar sau acru. As fi fugit cat colo :)) Primul sarut este intens, iti cuprinde intreaga fiinta. Primul sarut inseamna pasiune pura! Este ca o crema de zahar ars. Atunci cand o gusti pentru prima oara… esti sceptic. Dupa ce ai dat de gust… nu te mai poti opri :))

* De partea cealalta, sarutul pasional implica deja cunoasterea celuilalt! El inseamna profunzime si mister – misterul celor doi, universul lor. Atunci cand vezi doua persoane care se saruta pasional, te simti ca un voyeur – iti doresti sa le afli povestea, parca iti doresti sa te transformi in naratorul povestii lor :)) Sarutul pasional inseamna un intreg univers, inseamna acel NOI, inseamna ceva adanc, inseamna iubire!

Cum sa interzici iubirea? Doar un nebun ar face asa ceva! Ati observat ca de ceva vreme oamenii evita sa se mai sarute? Parca ar fi ceva rusinos…

Serios! Ce e aia iubire cu frana de mana trasa? Unde este romantismul? Unde este frumusetea trairii libere? Nu ezitati! Sarutati-va! Oriunde! Credeti-ma pe cuvant – sarutul este ceva frumos, ceva ce merita aparat!

Chiar sunt curios cum ar arata un protest la care sa participe oameni care se tin de mana si se saruta? Pur si simplu, fara sa scandeze nimic!

Sa vezi 3-4.000 sau, de ce nu, 30-40.000 de oameni adunati intr-o piata, fara mesaje, fara nimic, ci inarmati doar cu iubirea lor? Ar fi superb! Ar fi o minunata lectie a iubirii!

Fa-ti timp pentru ceea ce este important! Fa-ti timp pentru un sarut, fie ca este primul, fie ca este un sarut pasional!

Aaaa si inca ceva, oamenii care apara sarutul, oamenii care vor ca sarutul sa nu fie interzis, au pus la cale o petitie in acest sens. O gasesti AICI si o poti semna.

sarut

Eu am semnat-o deja :) Eu si alti aproape 400 de oameni! Ce mai astepti?

Si inca ceva – exista si un concurs! Atunci cand semnezi petitia poti scrie cateva cuvinte despre primul sarut sau despre sarutul pasional. Spune-ti povestea ta de dragoste si inspira un oras intreg. Daca povestea ta este de exceptie, atunci exista mari sanse sa o vezi postata pe magazinul Cocor. Tare sau ce?

Concluzia? Sarutul nu poate fi interzis! Semneaza petitia si nu uita sa-ti faci timp pentru un sarut. Daca nu iti faci tu timp, cu siguranta isi va face timp altcineva :))

#maketimeforakiss!

Foto Credit: first-aider.com.au

Link-uri sponsorizate

Comments