I kissed Salam!

connectr
Link-uri sponsorizate

“I kissed Salam” – este mesajul pe care astept sa-l vad in oras intr-o reclama Coca Cola! Nu radeti! Mi se pare ca are sens.

Serios, in Romania nu merge treaba cu Elvis si Marilyn. Cine apreciaza un astfel de mesaj? Cativa?

Nu, la noi merge cu Delia si Connect-R, momentan, desi exista o plaja suficient de mare de discutie si in cazul celor doi.

Piticu se intreba ieri daca cei de la Coca Cola s-au lovit la cap cand au decis sa-l puna pe Connect-R in noua lor campanie.

Nu, nu s-au lovit! Nu s-ar fi lovit nici daca il puneau pe Salam pe stalpi :))

Parca vad – o poza cu Salam, cum sta el asa afectat cu sticla in mana – iar pe langa poza apar mici completaride text – “hey, hey, hey”.

Parca vad manelistii cum stau la stop, privesc reclama cu idolul lor si incep incet incet sa miste din sunci, fara muzica, creierul lor fiind inundat de diavolescul “hey, hey, hey”.

Ati vazut cum arata un gratar de manelisti? Horror! Aia urla frate! Zici ca se pregatesc de razboi sau ceva. Am asistat (de la distanta) la un gratar de genul asta. Jur ca mi-a fost frica :)) Ceva sinistru! Nu stiu cum poti sa asculti macelul ala de sunete o zi intreaga fara sa-ti doresti sa ucizi pe cineva?

Revenind la campania Coca Cola, as spune ca se cere prezenta unui Salam sau a unui Guta! Doar suntem o tara care inca nu si-a bagat buda in casa :))

In plus, de unde pana unde Coca Cola este o bautura pentru elite? De unde a aparut prostia asta?

Coca Cola este o bautura carbo-gazoasa de larg consum, ceea ce inseamna ca este numai buna pentru vulg. Iar in zona vulgului nu Elvis si Marilyn sunt staruri, nici macar Delia si Connect-R, ci Salam si Guta.

Va dati seama cum ar arata o reclama cu “I kissed Guta”?

Sa apara zambetul lui pe un fundal rosu? Un vis!

In plus, ne-am rade si noi, astia de pe net, dupa ce toate tutele din tara si-ar pune selfie-uri cu reclama cu Guta si mesajul “Si eu” :))

Astia de la Cola ar fi rupt norma daca si-ar fi targetat campania pe zone – adica sa mearga cu Marilyn si Elvis in cartierele “selecte” (vezi cartierul Francez sau Cotroceni) si cu Guta si Salam la periferie (Rahova, Ferentari etc). Ar fi fost prima campanie gandita corect din tara asta.

Acum, ca sa-l completez pe colegul Ovidiu Eftimie, eu as scoate si o reclama cu “I Kissed Arsenie Boca” – acolo sa vezi cozi :)) Va dati seama cate evlavioase ar ragai cu pofta? Intrebarea este – cine detine drepturile de autor ale lui Boca?

Cat despre mine, ce sa zic? Prefer provocarea Pepsi! Parca e mai curata!

Nu de alta, dar campania asta de la Cola cam trimite sarutul in derizoriu si e tare pacat.

Link-uri sponsorizate

Comments