De iubire nu ne saturam

real_love
Link-uri sponsorizate

„De iubire nu ne saturam. Ea ne da mereu o noua bucurie. Ea e nesfarsita si nesfarsit noua in manifestarile ei” – Dumitru Staniloae.

Frumoase cuvinte!

Asa este – de iubire nu ne saturam, nu avem cum!

Iubirea este hrana de cea mai buna calitate.

Si nu cred ca iubirea este doar hrana pentru suflet! Eu cred ca iubirea cuprinde Sfanta Treime – trup, minte si suflet!

Iubirea inseamna bucurie, inseamna frumos, inseamna bine… Cum sa te saturi de toate astea?

De ne-iubire da, sunt de acord, te saturi! Atunci cand cunosti ne-iubirea, iti doresti iubirea, tanjesti dupa ea si ajungi sa suferi pentru ca nu o ai. Iar aceasta suferinta iti intuneca mintea, iti distruge sufletul si iti schimba trupul!

Ne-iubirea te pune in genunchi, te poate imbolnavi, te poate chiar ucide! Iubirea, pe de alta parte, te ridica, te mentine sanatos si drept si iti umple intreaga fiinta cu energie.

Si de iubirea uni-directionala te saturi! E firesc sa fie asa! Este ciudat sa iubesti o persoana care nu iti raspunde sau care iti raspunde cu sictir! Iubirea uni-directionala este o iubire incompleta!

E ca si cum ai iubi un perete si ai astepta la nesfarsit ca intr-o buna zi el sa-ti vorbeasca.

De iubire insa, de acea iubire care conecteaza doua persoane, de acea iubire care formeaza un intreg univers, de acel TOT, nu ai cum sa te saturi! Este imposibil!

Doar un nebun s-ar satura de iubire!

Doar un nebun ar spune – “gata, stop, m-am saturat de iubire! Vreau inapoi la ne-iubire!”

Iubirea este frumoasa, iubirea este hrana de cea mai buna calitate tocmai pentru ca este “nesfarsita si nesfarsit noua in manifestarile ei”.

In iubire descoperi zi de zi ce inseamna binele, ce inseamna frumusetea si, de ce nu, ce inseamna Dumnezeu.

Iubirea inseamna creatie – iubirea te indeamna sa pui o parte din tine si o parte din celalalt si impreuna sa formezi un nou univers, universul care se numeste NOI!

Foto Credit: favim.com

Link-uri sponsorizate

Comments