Vrei sa faci sex cu mine? Nu! (Video)

askingguysforsex
Link-uri sponsorizate

Allan Pease are o gluma buna despre barbati – “vrei sa afli daca un barbat este pregatit pentru sex? Verifica-l daca respira” :))

Aceasta gluma alimenteaza o gandire populara cum ca barbatii ar fi capabili sa faca sex cu orice femeie, la orice ora si in orice conditii.

Sigur, unii ar fi capabili, dar nu toti!

Iar acest lucru mi se pare extrem de important – nu toti barbatii sunt masini de facut sex, nu toti barbatii raman fara ratiune in fata unei femei, nu toti barbatii actioneaza instinctiv.

Exista si barbati care gandesc, exista si barbati care au constiinta, exista si barbati care apreciaza calitatea.

Exista si barbati care vor sa cunoasca femeia cat de cat inainte sa se culce cu ea – vorba aia – asteptarea… dulce asteptare (barbatii stiu la ce ma refer).

Aseara am vazut pe Net un experiment haios – o duduie intreaba 100 de barbati daca vor sa faca sex cu ea, pentru a vedea cum reactioneaza masculii la avansurile astea cat se poate de directe.

Stiu, a existat si varianta cu un baiat, iar numarul refuzurilor a fost urias.

Aici exista o diferenta intre barbati si femei.

Femeile fie incep sa rada si refuza finut, fie se supara si se considera jignite. Desi omul ala nu le-a jignit cu nimic, ci doar a pus o intrebare :))

La barbati lucrurile stau altfel – nu le vine sa creada ca o femeie vine la ei si le spune direct – “Vrei sa faci sex cu mine”?

Prima reactie a noastra este – “vorbesti serios”? Iar unii se uita in jur dupa camera :))

Eu am patit asta acum vreo 10 ani. Eram la Romana si m-a abordat o doamna la vreo 50 de ani. Am pus toata povestea pe seama unui dezechilibru de moment. Am refuzat politicos si mi-am vazut de drum.

Ia priviti ce s-a intamplat cu experimentul de pe Net…


Deci? Cum e treaba cu barbatii care nu stiu sa si-o tina in pantaloni? :))

Link-uri sponsorizate

Comments