Pe Simona Halep o cam strange celebritatea

simona_halep
Link-uri sponsorizate

Mi se pare mie sau pe Simona Halep o cam strange celebritatea? Am senzatia ca nici Halep nu mai poate cu Halep!

Pe bune, Simona Halep este peste tot – pe net, in salile de cinema, la metrou, pe strada (pe panouri) etc.

Mai ca ajungi sa crezi ca e un soi de sora sau ceva…

Am ajuns nevrotic, jur, am ajuns sa ma uit bine in jur… sa nu care cumva sa imi apara Halep in paharul cu vin.

Din punctul meu de vedere, celebritatea are pretul ei. Iar acest pret este tacerea!

Sunt de acord cu Victor Ciutacu – da, campionii chiar trebuie invatati cand sa taca!

Iar acest lucru cred ca i se aplica si Simonei. Serios, campionii nu au nevoie sa vorbeasca. Vorbesc performantele pentru ei.

Aseara am fost la film si am revazut reclama aia cu Halep si copiii. Nu ma convinge deloc! Este ca o persoana care repeta un text avand o pantera in spate…

Asa se intampla cu toate reclamele cu sportivi – sunt rigizi, iar discursul este metalic. Cand isi spun replicile zici ca arunca cineva cu un lighean pe scari. Si e normal sa fie asa, pentru ca sunt scosi din zona lor de interes.

Este de inteles valul de popularitate! Performanta atrage multe oferte de publicitate! Este ceva firesc oriunde in lumea asta. Insa campionii romani dau prost in reclame. Nu au nicio treaba cu oratoria. Nu au si basta!

Decat sa vad o reclama cu Hagi, mai bine vad un film mut; la Nadia schimb canalul, iar Ilie Nastase a incetat sa mai fie funny de ani buni de zile.

Desi este “proaspata” in zona, o spun fara rautate – am inceput sa ma plictisesc de Halep!

Fratilor, fata asta este jucatoare de tenis! Este tanara, este pe val, cariera ei nu va dura la nesfarsit si e normal sa profite acum cu motoarele la maximum.

Insa haideti sa nu o transformam in salvatoarea patriei, mama tuturor ranitilor, Ioana D’arc a caritatii… ca nu este si nici nu cred ca vrea sa fie!

Simona Halep este o fata modesta in discurs si talentata in racheta, o fata speriata de propria celebritate, o fata care spune ca “Romania este o tara mica si este recunoscuta pe strada”.

Ar fi si culmea sa nu te recunoasca lumea pe strada dupa ce semnezi cu 3 maini contractele de publicitate…

Bucura-te de val si lasa comentariile! Atunci cand iei niste decizii… ar fi bine sa ti le si asumi.

Chiar da de porc sa semnezi contracte de publicitate si apoi sa te plangi ca te recunoaste lumea pe strada si esti stresata…

Link-uri sponsorizate

Comments