O iubire de Cartea Recordurilor (VIDEO)

iubirerecord
Link-uri sponsorizate

Cum poti sa-i faci pe oameni sa-ti aprecieze produsul (brand-ul) in anul 2015? Simplu – il ambalezi intr-o poveste, il imbraci in emotie.

Publicitatea clasica, aia pe care o stiam cu totii, este in plina schimbare. Nu mai merge sa arati doua buze senzuale si sa vinzi o ciocolata. Nu mai merge sa pui o femeie langa o masina si apoi sa astepti sa se intample minuni… Astea sunt lucruri fumate!

Nu, in prezent, miza este emotia pe care o transmiti catre public.

Degeaba pui o femeie langa un espresor! Concurenta va apela la George Clooney si te va ingropa! Te va ingropa intr-o poveste funny sau intr-una emotionanta. Iar tu vei ramane falit, dar cu ideea ca sexul vinde :))

Ei bine, de departe cea mai misto idee de anul asta am intalnit-o aseara pe Daily Mail.

Povestea suna asa – Stephanie – o tanara din Houston (Texas) – s-a gandit sa-i faca o surpriza tatalui ei. Am uitat sa va spun, tatal fetei lucreaza pe Statia Spatiala Internationala :))

Ce s-a gandit ea? Sa-i spuna tatalui ei ca il iubeste intr-un mod inedit!

Cum a facut asta? A scris un mesaj urias pe locul in care a fost lacul Delamar din desertul Nevada.

Pentru realizarea mesajului s-au folosit 11 masini.

Toata povestea s-a transformat intr-o reclama Hyundai. O reclama cu un mesaj extrem de puternic – “o iubire de Cartea Recordurilor”.

Mesajul a avut 5.5 milioane de metri patrati si a fost fotografiat din spatiu. Ulterior, cei de la Guiness World Record au declarat ca este cel mai mare mesaj facut vreodata cu ajutorul masinilor.

Povestea lui Stephanie s-a transformat intr-o noua fila a campaniei Hyundai New Thinking. Eu as spune ca povestea asta reprezinta un pas nou in lumea publicitatii. Un pas nou si frumos… Parerea mea!

Link-uri sponsorizate

Comments