Sunt un anormal!

eu7
Link-uri sponsorizate

Sunt un anormal pentru ca ii privesc pe gay ca pe niste oameni cat se poate de normali – oameni care au aspiratii, dorinte, pasiuni, idealuri, sentimente; oameni care muncesc, merg in excursii, platesc taxe si impozite; oameni care au dreptul sa fie fericiti, sa iubeasca si sa fie iubiti la fel ca orice alt om de pe planeta.

Sunt un anormal pentru ca imi doresc sa traiesc intr-o lume lipsita de judecati bazate pe criterii de culoare, religie sau orientare sexuala.

Sunt un anormal pentru ca tratez omul in functie de nivelul lui de omenie si nu dupa convingeri toxice preluate de sute de ani din generatie in generatie.

Sunt un anormal pentru ca nu mi-as da copilul afara din casa daca mi-ar spune ca e gay/lesbi. L-as iubi la fel de mult. Bine spunea cineva azi intr-un articol – “nu e treaba parintilor ce e in chilotii copiilor”. Are dreptate! Treaba parintilor tine de ceea ce se afla in mintea si in sufletul copiilor lor. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori homofobia sau rasismul sunt comportamente invatate ACASA!

Sunt un anormal pentru ca nu cred in toate tampeniile pe care le spun popii. Daca ar fi sa ajung intr-un cazan fierbinte pentru faptul ca militez pentru iubire indiferent de culoare, religie si orientare sexuala… atunci ar insemna ca Dumnezeu ar fi un dement! Or asta refuz sa cred!

Sunt un anormal pentru ca nu cred ca homosexualitatea ameninta bunul mers al speciei umane. Ea exista dintotdeauna si iata ca am ajuns sa fim 7 miliarde. Abandonul noilor nascuti mi se pare o adevarata otrava sociala, nu homosexualitatea.

Sunt un anormal pentru ca nu cred in toleranta, ci in acceptare. Oamenii toleranti sunt pregatiti sa ucida atunci cand se iveste conjunctura favorabila. Ei au intotdeauna limite de suportabilitate!

Oamenii care accepta diversitatea nu ar fi niciodata capabili sa ucida alti oameni doar pentru ca acestia au alte orientari.

Sunt un anormal pentru ca nu vad homosexualitatea ca pe o boala.

Sunt un anormal pentru ca nu vreau sa las copiii abandonati in orfelinate. Unde scrie ca doi oameni de acelasi sex nu pot sa creasca un copil cat se poate de frumos? Homosexual nu inseamna pedofil!

Sunt un anormal pentru ca nu ii las pe gay/lesbi la portile iubirii, punandu-le embargou pe fericire doar pentru ca sunt persoane de acelasi sex.

Sunt un anormal pentru ca visez la o planeta fara ura. Nu e greu! Oare de ce nu vrem sa intelegem asta?

Sunt un anormal pentru ca vad viata altfel. Sunt un anormal si gata! Este optiunea mea!

Si da, nu vreau sa fiu normal! Sunt satul de normali care sunt murdari la gura, pe maini si pe talpile sufletului!

Link-uri sponsorizate

Comments