Ii dai sau ii primesti? Ce facem cu papucii?

papuci
Link-uri sponsorizate

Despartirile au o dinamica interesanta. Aproape totul se rezuma la papuci. Ei se dau sau se primesc!

Ce joc grotesc!

Intrebarea este – pentru cine conteaza daca ai dat sau ai luat papucii?

Sigur, papucii astia pot fi de mai multe feluri – de aia chinezesti (naspa, care te strang si put), de aia moderni – cu bareta intre degete sau de aia de casa, din material – de domn cum ar veni (cu model tartan) :))

Depinde de despartire! Sigur ca nu toate despartirile sunt la fel, insa nici nu putem vorbi despre milioane de variante.

Iar atunci cand intervin papucii in ecuatie, e clar ca vorbim despre relatii bazate pe orgoliu.

Asta inseamna de fapt celebra pereche de papuci pe care ii dai sau ii primesti – orgoliu – mangaiat sau calcat in picioare.

Sigur, pot exista persoane inzestrate cu un simt exagerat al umorului care sa-ti ofere la propriu o pereche de papuci. Am patit-o! Deh, ii uitasem la ea :))

In rest, toata chestiunea asta cu “cine a incheiat relatia” mi se pare penibila. Ce mai conteaza? Relatia oricum s-a incheiat! Mergi mai departe! In plus, de multe ori, se poate intampla sa iei aceasta decizie si tu sa fii ala care sufera. Asta se intampla mai ales in cazul iubirilor uni-directionale.

Dupa cum vedeti, exista suficiente plaje de discutie, insa, dupa parerea mea, oamenii maturi, oamenii care se iubesc si iubesc, umbla desculti.

Papucii sunt pentru orgoliosi, sunt pentru cei dornici de victorii, de victorii mici.

Oamenii care se iubesc si, din cine stie ce motive, ajung sa isi separe drumurile, umbla desculti. Ei nu isi dau papucii, ci se saruta pe obraji, se imbratiseaza, isi multumesc si merg mai departe, constienti ca alegerea lor este una asumata.

Chiar nu inteleg de ce te-ar interesa treaba asta cu papucii? Chiar ai senzatia ca la capat de linie te va intreba cineva cati ai dat si cati ai primit?

Foto Credit: raduboncea.ro

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments