Ridica-te si fugi!

fugi
Link-uri sponsorizate

Vrei sa vezi cum este un barbat? Urmareste-l la betie!

Nu te lasa pacalita atunci cand iti spune ca e de cursa lunga.

Sa-i spui unei femei ca esti cal de cursa lunga la bautura, e ca si cum ea ti-ar spune ca e de cursa lunga la shopping :))

Nu le inteleg pe femeile care se combina cu betivi si spun ca nu au stiut!

Ce n-ai stiut? Ca bea? Un om care are probleme cu bautura (si barbat si femeie) iti arata imediat acest lucru.

Il vezi din satelit. El nu este genul de barbat care doar gusta ceva, un tip care se multumeste cu 2-3 pahare. Nu, daca ar putea, el ar goli tot barul.

Cat despre cursa lunga… aici este de discutat! De la o anumita cantitate incolo nu se mai pune problema de cursa lunga, ci de cat de praf te faci.

Va rog sa-mi permiteti sa va spun ca un barbat care se pune in cap de fiecare data cand iese undeva chiar nu este un exemplu de “asa da”. Omul are niste probleme si se refugiaza in alcool pentru a uita de ele.

Oare cum te simti tu, ca femeie, atunci cand trebuie sa-l cari pe ala acasa? El oricum are blank si nu stie ce se intampla cu el! Mai mult, unora chiar li se pare cool sa se faca pilaf.

Sigur, exista barbati si barbati. Exista barbati care se rezuma la 2-3 pahare, exista barbati care se matolesc putin si devin funny (si horny), exista barbati care se pun in cap dupa un pahar sau dupa 3 sticle, exista barbati care beau zilnic si barbati care beau ocazional.

Dupa parerea mea, daca il vezi ca iti rade 5 beri de la prima intalnire si incepe sa vorbeasca impleticit si repeta isprava si la a doua intalnire si la a treia (daca mai ai rabdare sa ii acorzi aceste sanse) – ridica-te si fugi! Nenicul are o pasiune puternica pentru licorile bahice.

In plus, consumul nejustificat de alcool se poate asocia de foarte multe ori cu violenta domestica. Am vazut multi barbati care se transforma in animale atunci cand se imbata. Barbati care cauta cearta, care sar la bataie din orice.

Sigur, exista si barbati care sunt funny la betie – insa ce sens are sa te risti?

Ridica-te si fugi! Nu te baga in relatii care iti pot transforma viata intr-un cosmar!

Da, stiu, nu toti barbatii care beau sunt violenti – dar chiar ai chef sa afli pe pielea ta daca este violent sau nu?

“Datoria” fiecarui om este sa incerce sa fie fericit. Ce inseamna asta? Sa inveti sa alegi lucrurile care te pot face fericit/a. Chiar crezi ca poti fi fericita langa un betiv? Daca raspunsul este da, atunci asuma-ti aceasta alegere, nu iti plange de mila!

Tu ai ales!

De cateva zile s-a lansat o campanie care se numeste Ridica-te si fugi. Este o campanie care le indeamna pe femei sa nu ramana in relatii ce pot deveni violente.

Sustin aceasta campanie si sper din tot sufletul ca femeile sa invete sa aleaga cu ochii deschisi.

P.S.: Acest blog a intrat in finala categoriei “Cel mai bun blog” a Premiilor Radar de Media din acest an. Daca aveti chef sa votati… o puteti face AICI

Link-uri sponsorizate

Comments