Maicutele nu fac audienta

nun
Link-uri sponsorizate

Maicutele nu fac audienta! Este o realitate in televiziune! In domeniul asta, maicutele pot face audienta in doua moduri – le pui sa cante Madonna (‘Like a prayer’ – vezi cazul maicutei din Italia) sau le dezbraci!

Daca le pui sa recite poezii sau sa-ti vorbeasca despre Eliade… dai faliment!

Apropo, TVR Cultural si-a dat obstescul sfarsit… insa posturile de divertisment traiesc bine-merci! Deci? Despre ce vorbim?

Nu aveti senzatia ca suntem mai catolici decat Papa? Pana si el pare deschis spre modernism, spre reforma…

Romanii, pe de alta parte, par un soi de inchizitori ai moralei, un soi de caini de paza ai lui “TREBUIE sa”, niste indivizi (si mai ales individe) care, dintr-o nesiguranta crancena, incearca sa-si gaseasca o directie, un scop in viata.

Nici macar marele Arsenie Boca nu face trafic – nu de unul singur, ci asezonat cu niste buci.

Atunci cand se intalnesc doua trenduri… se intampla asta – (Vezi poza)

trends

Acum, haideti sa vedem cum face Arsenie Boca trafic… Nu, el nu face trafic prin povete de bine, ci prin profetii sumbre – ‘Bucurestiul va fi ras de pe fata Pamantului’; daca nu faci aia mori… etc. Paranoia curata!!!

Ai senzatia ca Boca nu a fost un preot cu har, ci un dement insetat de sange!

Sa revenim la televiziune! O repet – maicutele nu fac audienta!

La tv predomina circul – si nu doar in Romania, cam peste tot!

Acum, ca romanul este mai interesat de circ… asta e o alta discutie ce tine si de setea romanului (ca sa nu-i spun boala) de a vedea ca altuia ii merge mai rau sau ca altul e mai penibil ca el.

Romanul stie intotdeauna ce trebuie… pentru altul! Pentru el stie mai putin!

El este bine… mereu, mai ales cand sta pe margine si crapa seminte.

El stie sa comenteze! Este cel mai bun la asta! Daca ar fi si platit… ce bine ar fi… Asa… se enerveaza ca doar aia ca fac circ la tv sunt platiti… si nu oricum, ci cu zeci de mii de euro.

Ce au ei in plus? De ce ei si nu el? Sa moara!!!

Nu vreau sa mai vorbesc despre Mihaela Radulescu – am scris deja parerea mea. Sunt ultima persoana care ar avea motive sa-i ia apararea, insa am spus-o si o repet – din punct de vedere profesional – la ‘Romanii au talent’ femeia si-a facut treaba!

Ca are o mie de operatii sau nu, ca se poarta ca o pustoaica in calduri sau nu, ca exagereaza cu toate glumitele cu conotatie sexuala… astea sunt nuante discutabile (la cati comentatori… atatea pareri). Profesional insa… ea si-a facut treaba.

Dupa episodul de la ‘Romanii au talent’ mi-am adus aminte de Johnny Depp. Tin minte ca acum cativa ani a fost la un eveniment – Razzie Awards parca – si a fost acoperit de un soi de sperma verde.

Sunt curios daca si acolo au aparut comentatori care sa-l faca penibil… Tineri care sa spuna – “nu se poate asa ceva, este un penibil. Are totusi peste 40 de ani. La varsta aia e nevoie de decenta”.

Ma indoiesc! De ce? Pentru ca ei stiu sa faca diferenta dintre om si show.

Romanii nu stiu sa faca aceasta diferenta! Pentru ca sunt prea incrancenati.

Atunci cand asculta muzica, ei nu cauta frumusetea ei, ci ce e naspa – “hm, asta parca seamana cu aia…hmmm asta zici ca e manea” etc

Atunci cand merg la film, sunt siguri ca vor gasi ceva de cacat. Cand se uita la tv chiar cauta cacatul.

Romanul nu mai stie sa se bucure, relaxat, cu zambetul pe buze, nu mai stie sa treaca mai departe atunci cand nu ii place ceva. Nu domnule, el pune la suflet… TOTUL!

Revin la titlu – maicutele nu fac audienta! Pe de alta parte, prostii si incrancenatii trimit acul audientelor in rosu… Si ia ghiciti – cine intra in categoria de mai sus?

Nu cumva aia care latra cel mai tare?

Foto Credit: gurl.com

Link-uri sponsorizate

Comments