Cand penisul tine loc de creier

eunou2
Link-uri sponsorizate

Cand penisul tine loc de creier… nu putem vorbi despre barbati, ci despre masculi.

Vorbim despre niste animale care se deplaseaza in pozitie ortostatica si au erectie la trecerea oricarei femei prin fata ochilor lor.

Nu conteaza ca este inalta, scunda, blonda, roscata, creola, slaba sau grasa… cu tate mari sau mici, ca e desteapta sau proasta… p***a sa fie!

Asta este motto-ul masculilor – p***a sa fie!

Ei nu gandesc, nu aleg, nu filtreaza – ei sunt prizonierii propriilor instincte!

Asta este si motivul pentru care masculul nefutut este atat de periculos. Daca il privezi de p***a, masculul ia foc – fie devine violent cu femeile, fie se duce la razboi!

Trebuie sa faca ceva cu energia aia care urla ca un vulcan in el, nu-i asa?

Ei bine, problema masculului este incorect abordata de femei. Ele cred ca masculul gandeste cu penisul! Nu, nu e deloc asa!

Problema nu este penisul, ci creierul lui! Creierul este cel insuficient dezvoltat! De acolo pleaca semnalele catre penis. Or, cata vreme creierul este dezvoltat doar la nivel primar – adica pulsional, fara sa aiba instante superioare de control (Eu si Supraeu)… totul se rezuma la vazut, dorit, sculat si… uneori f***t!

De la mascul nu poti avea pretentii de angajament, fidelitate, corectitudine…

Cum poti sa ai asemenea pretentii de la un individ incapabil sa si-o tina in pantaloni? Cum poti sa crezi ca un maratonist al erectiilor fara tinta se va opri din alergarea sa haotica?

Diferenta dintre mascul si barbat este aceea ca masculul vrea p***a, iar barbatul vrea femeie!

In timp ce masculului ii plac aproape toate femeile care ii trec prin fata – si, crezand ca este Don Juan, le “ataca” fara ezitare -, barbatul are capacitatea de a selecta ceea ce isi doreste, evident, in functie de nivelul sau de dezvoltare personala.

Chiar si daca va dori doar sex… barbatul va alege acea femeie care ii poate oferi sex de calitate. El este suficient de trecut prin viata incat sa stie sa evite rateurile!

Masculul insa… va trage rafala dupa rafala, avand foarte mari sanse sa rateze de fiecare data intalnirea cu placerea adevarata.

De fapt, el nici nu cred ca vrea sa cunoasca placerea adevarata – simpla descarcare fiind suficienta pentru el.

De partea cealalta, barbatul este un tragator de elita – el nu risipeste gloantele aiurea.

Masculul functioneaza exclusiv instinctual, barbatul functioneaza imaginativ-creativ. El este capabil sa-si imagineze zeci, poate chiar sute de scenarii erotice cu aceeasi femeie, fara sa ajunga sa se sature de ea.

Masculul se va satura de ea imediat ce isi va consuma ultima clipa de … ejaculare.

Iata deci ca avem o lume alcatuita masculi si barbati. Sincer, atunci cand femeile se plang ca majoritatea barbatilor gandesc cu penisul… nu fac altceva decat sa dea vina. Nu fac altceva decat sa gaseasca scuze pentru alegerile lor gresite.

Pana la urma, masculii nu le-au calcat batatura… si vaile umede cu forta. Ele au fost cele care i-au poftit inauntru.

Da, stiu, este posibil ca in aceasta lume sa existe multi masculi si putini barbati.

Insa, in acelasi timp, haideti sa admitem ca si reversul este valabil – adica multe femele si putine femei.

Ce ziceti? Putem admite aceasta cale de discutie?

Link-uri sponsorizate

Comments