Buci si pisici in buricul targului

ptaromana
Link-uri sponsorizate

Daca centrul Capitalei ar fi o pagina de Internet… cum credeti ca ar arata? Ce continut ar avea? Cum si-ar atrage userii?

Un posibil raspuns as fi – poze cu pisici si femei goale! Sunt retete sigure de succes pe net – atat pe site-uri, cat si pe retelele de socializare. Da, sexul si pisicile vand foarte bine.

In aceste conditii, nu ma mira faptul ca pe panourile de afisaj stradal apar toate nenorocirile de pe lume.

Asa se intampla la rondul de la Piata Romana, in sensul de mers spre Guvern.

Acolo, in zona unde au defilat in budigai manechinii lui Botezatu, exista un panou de afisaj electronic… un adevarat generator de accidente :))

Aseara, in timp ma indreptam spre antrenament impreuna cu iubita mea… vizualul meu a fost lovit de o pereche de buci care dansa in panoul cu pricina.

Wow! Nu era prima oara cand vedeam “nenorocirea”, insa acum m-a lovit fix in moalele… capului.

Imediat dupa acest spot am vazut un anunt ilustrat cu o pisica simpatica.

Ce reteta minunata!

Acum, sa nu ma intelegeti gresit – nu sunt vreun pudic, departe de mine acest lucru, insa stau eu si va intreb – vi se pare okay ca fix in buricul targului sa troneze toata ziulica buci goale? 

Oare ce au oamenii astia in cap atunci cand fac anunturile astea? Oare ce au in cap cei care detin aceste panouri publicitare? Oare ce au in cap edilii orasului? Chiar nu exista un filtru – nici macar unul de bun simt?

Repet – este un panou aflat intr-un spatiu public, fix in buricul targului.

Chiar se poate orice? Daca da, atunci ma gandesc serios sa fac rost de niste bani si sa fac un anunt ilustrat cu un individ care-si face nevoile.

Pai daca tot e voie sa afisezi buci, de ce sa nu afisezi si cacat?

Adica… ce? Banii mei sunt patrati? Cata vreme banul guverneaza totul, de ce sa nu punem orice pe panourile publicitare?

Nu, aici nu ma gandesc la straini, desi sunt sigur ca multi isi pun anumite intrebari cand vad spotul ala… eu ma gandesc la igiena vizuala a orasului.

Din pacate, la acest capitol, atat Magheru, cat si Calea Victoriei sunt niste ghene – intunecate si gri, cu cladiri de pe care sta sa cada tencuiala -, cu magazine urate, paraginite…

Din pacate, centrul orasului arata ca o maghernita, iar aceasta imagine spune enorm despre modul in care este gospodarit acest oras.

Cat despre buci, mi-am expus destul parerea in acest sens AICI.

Foto Credit: panoramio.com

Link-uri sponsorizate

Comments