Atlasul frumusetii – prin ochii unei romance (FOTO)

atlasofbeauty
Link-uri sponsorizate

Frumusetea nu are granite, nu are culoare, orientare sexuala sau religie.

Frumusetea nu are niste tipare clare – chiar daca presa de fashion se chinuie in fiecare an sa impuna anumite directii.

Frumusetea poate fi gasita peste tot – intr-un sat uitat din Peru, in Maramures, pe strazile din New York, in Brazilia … etc.

Iar romanca Mihaela Noroc a reusit sa surprinda frumusetea in nu mai putin de 37 de locuri de pe planeta, intr-un proiect inedit si unic, intitulat “Atlasul frumusetii”.

Mi se pare un proiect foarte tare! Iar cand vezi ca un asemenea demers ajunge in presa internationala… realizezi ca Romania poate fi promovata nu doar prin sport si muzica, ci si prin idei indraznete.

Eu am descoperit-o pe Mihaela Noroc aseara… intr-un amplu articol publicat de DailyMail – da, tabloidul ala britanic in care romanii sunt adesea luati peste picior.

Acum, dupa ce a vizitat 37 de tari, romanca isi doreste sa plece din nou la drum, cu scopul de a realiza un atlas complet al frumusetii feminine.

Momentan cauta fonduri pentru aceasta noua calatorie. Daca stiti cumva firme sau oameni generosi care vor sa se asocieze cu asemenea proiect important, pe Mihaela Noroc o gasiti AICI.

Va las sa admirati cateva poze. Pe celelalte le gasiti pe pagina ei de Facebook.

atlasofbeauty_iran atlasofbeauty_cuba atlasofbeauty_noua_zeelanda atlasofbeauty_brasil atlasofbeauty_ecuador atlasofbeauty_us

Link-uri sponsorizate

Comments