Cum am dat jos 4.5 cm de grasime de pe burta?

euems
Link-uri sponsorizate

Sunt genul de barbat care daca nu se misca se face cat casa. Asa sunt eu construit. Sunt obligat sa ma misc, indiferent de ce fel de miscare aleg sa fac.

Am facut aproape 10 ani de sport de performanta, drept urmare pot spune ca la 38 de ani port destule sechele la nivel articular si osos.

In aceste conditii, nu ma numar printre cei care pot merge la sala, ceea ce inseamna ca trebuie sa aleg alta forma de miscare.

Alergarea pe asfalt este exclusa; trasul de fiare cu greutati mari … la fel, abdomnele – pot fi facute doar in anumite conditii… iar lista poate continua.

Sunt o epava! Si totusi nu ma las.

Iar de cand am descoperit EMS-ul pot spune ca mi-am recapatat dorinta de a face miscare. Ma duc de doua ori pe saptamana la salon, iar dupa fiecare antrenament abia astept sa vina urmatorul.

Atunci cand ai un antrenor okay – cum este Cristi Croitoru de la We Fit – si un prieten care este training maniac – cum este prietenul Gabor -, te ambitionezi si iti impui sa atingi anumite obiective.

Daca crezi ca poti reusi sa faci asta acasa, de unul singur, hm… da-mi voie sa ma indoiesc.

Acasa… ciocolata este intotdeauna mai buna ca o serie de abdomene :))

La inceput, adica fix acum o luna, la primul antrenament… eram sceptic. Nu credeam ca tipul asta de antrenament iti poate oferi rezultate rapide.

Acum cred! Cred pentru ca am vazut rezultatul la masuratoare. Pe 19-01 aveam 104 cm la colac (curea), iar pe 16-02 aveam doar 99.5 cm.

Practic, dupa doar 9 antrenamente am trecut sub zona de obezitate abdominala. Intr-o singura luna.

Ce am facut? Am muncit 20 de minute, de doua ori pe saptamana, cu costumul ala care iti baga impulsuri in toate grupele musculare.

Si faci flotari, abdomene, geno, piept etc… cam ca la sala, doar ca nu iti distrugi articulatiile.

4.5 cm au zburat de la braul meu. Colacul se subtiaza vazand cu ochii. Si asta fara sa tin vreun regim alimentar special. Nu, am incercat sa mai tai putin din portii.

Abia acum voi incepe sa ma ocup si de alimentatie asa cum trebuie.

Ce sa spun, dupa 1 luna ma simt excelent. Ma simt excelent pentru ca am redescoperit placerea de a face miscare si – un lucru extrem de important – ma simt excelent pentru ca rezultatele chiar se vad.

Prima luna s-a dus… va tin la curent luna viitoare!

Daca o tin asa, sunt curios unde ajung? :))

Link-uri sponsorizate

Comments