Fa-ma sa simt!

euinterviu
Link-uri sponsorizate

Atunci cand o femeie iti spune “Fa-ma sa simt”… ai toate motivele sa te simti ca un instalator care primeste ordin sa topeasca un ghetar cu o lampa cu autogen.

Imi si imaginez peisajul – un individ imbracat in salopeta… privind la un bloc de gheata mare cat Bucurestiul si care-si spune: “oare de unde sa incep?”… in timp ce se scarpina anxios in crestet.

In fata unei femei care iti spune “fa-ma sa simt” te transformi automat in George Mihaita – cu rolul ala de tampit din seria “BD”.

“Uitati, am adus niste bomboane fine de ciocolata. Le-am luat de la colt” – mai tineti minte?

Cum ar fi sa ii arati niste bomboane si sa o intrebi? “E?… simti ceva”?

Iar ea sa-ti raspunda plictisita – “NTZ”!

Nu incerca nici faza cu perlele… nu tine!

De fapt nu incerca nimic! De ce? Pentru ca femeia care-ti spune “Fa-ma sa simt” nu poate fi topita!

Chiar nu-ti dai seama ca nu ai miscat-o de la bun inceput? Ce sens are sa te mai chinui? Daca o miscai din prima… nu mai ajungea sa-ti spuna “Fa-ma sa simt”.

In plus, o femeie care-ti spune “fa-ma sa simt” nu da pe afara de inteligenta. As putea paria chiar pe faptul ca este proasta.

Asta cu “Fa-ma sa simt” nu este o sansa acordata de o zeita unui muritor de rand, ci o joaca prosteasca, o joaca inutila… un moft ieftin pe care mai bine il eviti.

Un suflet inghetat – daca este inghetat – nu se incalzeste din exterior, ci din interior.

Iar daca interiorul este inghetat, poti sa faci tumbe ca nu vei obtine niciun rezultat.

In plus, daca creierul nu este suficient dezvoltat… nu are sens sa-ti bati capul.

Drept urmare, atunci cand o femeie iti spune “Fa-ma sa simt”… fa-ti un bine si vezi-ti de drumul tau.

Este cel mai safe lucru pe care poti sa-l faci. Altfel intri intr-un joc de uzura din care self-esteem-ul tau risca sa iasa sifonat rau de tot.

Cand o femeie iti pune “Fa-ma sa simt” mai bine te cari. Sunt sigur ca undeva, acolo, exista un suflet pe care il poti incalzi cu o simpla privire.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments