Si daca e ma-ta? (Video)

hartuire
Link-uri sponsorizate

“Barbatii ar trebui sa-si doreasca sa fie gentlemani pentru ca nu exista motive serioase sa fie altceva”! Asta scriam acum ceva timp in textul – “In cautarea gentlemanului pierdut“.

Si totusi, o anumita plaja masculina se incapataneaza sa contrazica aceste vorbe.

Da, exista barbati carora le place sa fie marlani.


Iar hartuirea stradala este o forma crancena de marlanie. Fie ca vorbim despre claxonul apasat pana la blana la stop, uneori asezonat si cu cateva “complimente” de genul: “iubita, ma lasi si pe mine sa-ti admir veverita”? sau despre fluieratul a dorinta, asezonat la randul lui cu replici precum “ce buna e idioata”… marlania stradala este cea mai nasoala forma de marlanie.

Aseara am vazut un film cat se poate de tare. Actiunea se petrece in Peru iar ideea merita nota 10.

Despre ce este vorba? Pentru a atrage atentia asupra hartuirii stradale, care in Peru a atins cote alarmante, o echipa de filmare s-a gandit sa puna in practica o idee interesanta.

Povestea este asa, doi hartuitori cunoscuti sunt provocati sa-si hartuiasca propriile mame, fara sa-si dea seama ca este vorba despre mamele lor.

Filmuletul si reactiile nu mai au nevoie de niciun comentariu – chiar daca in acest caz vorbim despre o regie bazata pe fapte reale.

Si totusi, pentru toti barbatii care adora sa fie marlani, intrebare care se pune este simpla – si daca femeia pe care o fluieri e ma-ta? Ce faci?

Link-uri sponsorizate

Comments