Ce ii imbatraneste prima oara unui barbat?

eunou2
Link-uri sponsorizate

Ce ii imbatraneste prima oara unui barbat? In purul spirit al glumelor de santier, echipa de la Radio Erevan si colegul Radu F raspund in cor: sotia!

Dupa un asemenea raspuns nu poti astepta decat un cor de hahaieli venit din partea unei galerii de ultrasi (masculi alfa) care arata cu degetul spre femei in timp ce se tin de boase cu o mandrie cat se poate de proletara.

Sa nu ma intelegeti gresit – da, asa este… si sotiile sau iubitele imbatranesc, asta este clar, insa nu cred ca sotia este primul lucru care imbatraneste la un barbat.
Dupa parerea mea, primul lucru care imbatraneste la barbat este IMAGINATIA!

Si, in unele cazuri, imaginatia atinge brusc varsta pensionarii la cateva ore dupa consumarea nuntii.

Nici nu apuca sa se usuce cerneala pe certificatul de casatorie si hop, distinsul vanator ar cam impusca cu jeturi fierbinti pantecul plat al domnisoarei de onoare care poarta o rochita mulata de culoarea verde brotacel.

Ca intr-un episod al celebrului cosmar al copilariei noastre – serialul cu Arabela si Rumburak -, printr-o simpla invartire de inel, imaginatia barbatului intra in hibernare, luand cu ea si dorinta.

Si uite asa … distinsa proaspata sotie se trezeste ca este un simplu exponat in muzeul cuceririlor lui inainte sa apuce macar sa puna primele chiftelute la sfarait in ceaun.

Da, fie ca va place sau nu, criza dorintei este criza imaginatiei! Atunci cand imaginatia se duce pe apa sambetei… si dorinta se duce cuminte dupa ea.

Partea si mai proasta este ca IMAGINATIA pleaca la pachet cu MEMORIA!

Astea doua sunt gemene si deci imbatranesc impreuna.

Ce inseamna ca imbatraneste memoria? Simplu – se instaleaza amnezia, ceea ce inseamna ca barbatul uita ca nu cu mult timp in urma se scalda in oceanul privirilor iubitei, ca isi dorea sa-i simta fiecare respiratie… ca isi proiecta vacante, sex salbatic, plimbari romantice pe malul marii, petreceri, ca simtea ca intregul creier ii ia foc la fiecare atingere a ei etc…

Ce s-a intamplat cu toate astea? Unde au disparut? Gata? Reduta a fost cucerita si nu mai e interesanta?

Ei bravos!

Si uite asa apare cel de-al treilea element care imbatraneste – CONSTIINTA!

Iar cand constiinta incepe sa scartaie… in peisaj apar amantele!

Cam ramolit individul… nu vi se pare? Nu e in stare sa-si asume nimic!

Pentru a evita sagetile pe care scrie – “feminist” – voi incheia cu o recomandare pentru doamne!

Si aici o sa va ofer un citat de Jose Ortega y Gasset – “Intr-un camin predomina totdeauna climatul pe care-l aduce si-l reprezinta femeia”.

Asa ca stimate doamne si domnisoare, grija mare la climatul pe care il aduceti in camin.

Sa nu care cumva sa credeti ca cele trei lucruri care ii imbatranesc barbatului o fac din proprie initiativa.

Sigur, daca acest lucru se intampla, puteti sa va dati doua palme pentru alegerea eronata pe care ati facut-o!

Si totusi, toate aceste imbatraniri pot fi prevenite, amanate, intarziate daca nu uitati sa va implicati in relatia voastra.

Fara implicare pe toate planurile, mi-e teama ca in loc sa va bucurati de luna de miere veti fi nevoite sa va pregatiti de primul parastas… al relatiei voastre.

P.S.: Acesta este un fragment din cartea ‘Iubirea de la A la Z: Alfabetul relațiilor’. Dacă vrei să o comanzi, intră AICI

Link-uri sponsorizate

Comments