Barbieritul – ultima fita in materie de frumusete feminina (VIDEO)

barbierit
Link-uri sponsorizate

Ati citit bine – barbieritul! Da doamnelor, chestia aia ce necesita brici, pamatuf si spuma de ras, plus una bucata barbier iscusit.

Nu de alta, dar daca incercati singure sau apelati la parteneri, s-ar putea sa ajungeti la Urgenta cu un buzunar suplimentar… pe gat!

Barbieritul este ultima fita in saloanele de beauty din Japonia.

Acum inteleg de ce 50% dintre japonezi refuza sa mai faca sex. Si normal, cine are chef sa sarute un obraz nebarbierit de doua zile? :))

Glumesc! Ei bine, potrivit jurnalistilor de la Adevarul, barbieritul este la mare pret in saloanelor japoneze, femeile folosind briciul pentru a scapa de puful de pe toata fata.

Acum ce sa zic, aici depinde de la caz la caz. Exista femei al caror puf nici macar nu se vede si femei “hotarate” care au un puf vizibil peste tot pe fata – si la tample si la perciuni si pe gat.

Potrivit specialistilor japonezi, barbieritul este un soi de masaj anti-imbatranire, dar si un peeling eficient cu ajutorul caruia se elimina celulele moarte de la suprafata pielii.

In plus, daca adaugam faptul ca si dive precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor se barbiereau regulat – cel putin asa isi marketeaza japonezii afacerea – avem un rezultat de mare exceptie.

Acum… eu nu stiu ce sa zic… perspectiva de a avea o iubita care-mi foloseste spuma de ras nu ma da pe spate.

In plus, nu spune nimeni ce se intampla dupa ce barbieritul intra in obiceiul doamnelor? La domni se intampla ca parul de pe fata sa creasca din ce in ce mai repede.

Nicio problema – nu m-ar mira ca in 5-10 ani sa vorbim despre noul model de barba pentru… doamne!

Link-uri sponsorizate

Comments