Iubitii invizibili

invisibleboy
Link-uri sponsorizate

Ati vazut filmul “Her”? Nu? Va rog sa-mi permiteti sa va descriu povestea in cateva cuvinte – un barbat singur ajunge sa se indragosteasca de un soft pe care l-a setat dupa bunul plac.

Socul apare insa in momentul in care vocea suava a softului ii spune ca iubeste si alti barbati. Si nu 2-3, ci cateva mii.

Cand am vazut filmul cu Joaquin Phoenix, am scris ca sper sa nu apuc ziua in care oamenii vor putea sa-si constuiasca partenerul ideal prin tastarea catorva calitati.

Din pacate… ziua aia a venit! Da, a venit momentul ca persoanele singure sa poata apela la iubiti invizibili.

Ce cinic suna – iubit invizibil!

Vorbim despre o aplicatie ce poate fi folosita atat de barbati (invisible girlfriend), cat si de femei (invisible boyfriend).

Ce face aplicatia asta? In primul rand iti permite sa setezi exact datele iubitului in vizibil – de la varsta, ocupatie, locul in care v-ati cunoscut si pana la poza de avatar. Toate astea pentru 24.99 de dolari pe luna.

Atat costa iubitul/a ideal/a!!! Cam ieftin as spune eu, tinand cont de efectele psihice pe care le poate avea un astfel de angajament complet nesanatos.

invisiblegirl

Ce iti ofera aceasta aplicatie? Confort! Si valorizare! Da, iubitul sau iubita invizibila iti raspunde la mesajele-text, poate sa-ti trimita inclusiv mesaje vocale sau poze si niciodata nu te supara.

E? Sa tot ai un asemenea partener. Sa tot fugi de lumea reala zic.

Si, la cati oameni singuri si tematori exista pe lumea asta, chiar nu ma mira aparitia unei asemenea aplicatii.

Da, stiu, multi se vor distra la inceput si vor lua totul in joaca. Asa se intampla ci cu atasamentele nesanatoase. Nu le luam in seama la inceput, iar mai tarziu este… prea tarziu.

Intrebarea este – de ce ti-ai construi o astfel de relatie virtuala? Chiar atat de tare de temi de viata reala si de provocarile ei incat preferi virtualul?

Incotro ne indreptam? Eu cred ca sper o lume ideala, o lume in care oamenii vor ajunge sa nu mai comunice deloc intre ei, ci doar prin intermediul unor profile virtuale setate in prealabil.

Urata perspectiva!

Poate sunt un visator sau un naiv, insa eu voi continua sa cred in real, in face to face, in atingeri, in comunicare reala si in iubire adevarata.

Altfel ce sens ar avea totul?

Aveti chef sa va mintiti singuri crezand ca va jucati? Okay – aveti aici varianta Boyfriend si aici varianta Girlfriend.

Grija mare insa, o faceti pe raspunderea voastra.

Link-uri sponsorizate

Comments