Walkman-ul s-a intors!

walk
Link-uri sponsorizate

Sony il readuce in prim-plan pe Mr Walkman.

Ce veste domnule. E adevarat, device-ul este polishat si are o fata noua, insa cei care in anii ’90 au avut un walkman Sony cred ca se bucura nespus de aceasta veste.

Mai tineti minte? Cand eram pusti? Ce ne mai bubuiau castile in urechi?

Mama ce mai ascultam Public Enemy sau Cypress Hill cand ma deplasam spre liceu.

Eram tineri, contestam orice forma de autoritate si ne cautam identitatea, multi dintre noi prin muzica.

Acum faceti o pauza de cateva minute si dati play…

Cand ascultai piesa asta la casti, la maximum, nu mai calcai, zburai… erai in stare sa te bati cu 10 oameni… corpul tau era inundat de energia aia uriasa, de mesaj.

Asta a fost perioada anilor ’90, aia pe care am trait-o de la A la Z, iar walkman-ul a fost un instrument de mare calibru pentru toti iubitorii de muzica.

Ce ne mai placea sa ne jucam cu egalizatoarele alea, ce ne mai enervam cand ramaneam fara baterii fix cand ne era lumea mai draga. Ce misto era cand iti intrebai un coleg – ai niste baterii? Ce vremuri… ce schimburi de casete :))

Cred ca il mai am si acum acasa pe Mr Walkman…

Acum s-a intors si ma bucur! Costa ce-i drept 1440 de dolari (pret neconfirmat oficial), insa NW-ZX2 are o capacitate de 128 Gb, iar bateria tine 60 de ore.

In era smarth-phone-urilor, cand toata lumea isi incarca muzica pe telefon, cei de la Sony au de dus o lupta grea.

E complicat sa-i convingi pe oameni sa renunte la muzica de pe smart-phone si sa-i faci sa-si mai cumpere un device, fie si unul pe care intra 10.000 de melodii.

Nu stiu daca vor mai vinde 220 de milioane de unitati, asa cum au facut cu Walkman-ul clasic, insa sunt sigur ca inca mai exista suficienti iubitori de calitate audio.

Voi ce credeti?

Foto Credit: dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments