Perfect fara tine

eu32
Link-uri sponsorizate

“Perfeeeeect fara tine/ e mai bine/ am Xanaxul la mine”… pardon “am timp si pentru mine” :))

De la Revelion vreau sa scriu textul asta. Il admir pe Chirila pentru piesa de vara cu care a lovit pe radio… insa jur ca oamenii se manifesta bizar cand o asculta, mai ales cand se afla in club.

Bizar spre trist in unele cazuri.

Si da, nu exagerez cand spun ca “am Xanaxul la mine” ar fi mers in refren.

Ati observat cu cata pasiune striga femeile “perfeeeeeeeeeeeeeeect fara tine”. Ochii lor lucesc a razbunare… sunt ca niste sabii perfect ascutite! Wow!

Culmea, in cele mai multe cazuri “dobitocul” sau “fraierul perfect” nu e de fata. Ele insa striga din toti rarunchii. De parca cioburile din sufletele lor s-ar lipi la loc prin asta. As! Nici vorba…

Dar stati asa… ca nu doar femeile canta pe piesa lui Chirila. Nu… si barbati baga carbuni. Cumva asisti la un razboi pe fata al sexelor…

Interesant este cand vezi cupluri care fac asta – el si ea stau fata in fata si canta “perfeeeect fara tine” zambindu-si unul celuilalt. Unii se mai si saruta dupa ce tocmai si-au bagat niste cuie in suflet! Cuiele indoielii!

Stiti vorba aia – “oamenii spun adevarul cand glumesc sau sunt nervosi” :))

Nu pot spune ca ma bucur cand vad cupluri care-si canta “perfect fara tine” fie si in gluma.

Glumiti voi mult cu otrava si o sa vedeti cat de bine o sa va fie fara…

Ce nu inteleg eu la piesa asta este versul “am timp si pentru mine”. Dar ce aveti dragilor? Sunteti dusi cu capul? Cum adica sa nu ai timp si pentru tine?

Pai ce fel de relatie este aia in care partenerii nu au timp si pentru ei?

Ar fi interesant de vazut ce inseamna “timp si pentru mine”. Pun pariu ca daca fac un sondaj obtin cel putin 100 de raspunsuri diferite pe marginea acestui “timp si pentru mine”.

Revenind la piesa, mie imi place, trecand peste cliseele cu libertatea si marea.

Are substanta acolo in versuri…

Puncteaza foarte bine toxicitatea multor relatii. Si chiar nu ma mira cand vad atatia oameni care canta aproape cu disperare “perfeeeect fara tineee”, fie si in noaptea de Revelion.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce se afla in spatele zambetelor… acolo… adanc… in sufletul lor.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments