Share!

ru44
Link-uri sponsorizate

Share! Nu tine pentru tine ceea ce simti, ceea ce gandesti – imparte cu ceilalti!

Social media nu inseamna doar business, ura, mistocareala ieftina sau ego; social media poate insemna povesti frumoase si mii de oameni care rezoneaza zilnic cu aceste povesti.

Facebook a reusit in ultimii ani sa produca ceea ce presa traditionala nu mai poate sa ofere – exemple autentice, reale… oameni normali care isi expun parerile pentru semenii lor fara sa fie platiti sa faca asta.

Social media este o alta lume, cu alti reprezentanti. Cand spui Zoso, Manafu, Bazavan, Mandruta, Radu F, Otrava, Piticu… de ce nu si Vulpescu (daca imi permiteti – desi sunt tanar in zona)… iesi din sfera presei clasice – chiar daca majoritatea numelor de mai sus au activat acolo.

Fiecare nume are in spate o poveste online, fiecare nume a reusit sa isi construiasca un trib, mai mic sau mai mare… fiecare nume si-a faurit un univers… iar lista poate continua cu Cabral, Lucian Mandruta, Mihai Jurca, Chinezu, Arhi… tot ce inseamna Catchy.ro si multe alte exemple.

Este o lume paralela cu lumea media aia pe care o stiam si in care multi dintre noi ne-am invartit ani buni.

Oamenii astia enumerati mai sus… la care se adauga toti ceilalti pe care i-am omis (fara intentie fireste) cred in acelasi lucru – “cred ca a scrie poate schimba ceva”.

Si ei sunt constienti ca pentru asta – vorba lui Lucian Mandruta – “trebuie sa scriem cu totii in acelasi timp” – fiecare pe nisa lui.

Fie ca vorbim despre politica, business, turism, arta, IT, relatii, beauty etc… totul se poate numi schimbare! Se poate numi altceva!

Iar acest altceva este la distanta de un SHARE! – exact ca titlul cartii pe care Lucian Mandruta a lansat-o ieri la Libraria Carturesti de la MTR.

share

Da… si eu pot spune ca Facebook-ul m-a invatat sa-i iubesc din nou pe romani. Cum am reusit asta? Simplu – invatand sa ma iubesc pe mine!

Cum? Scriind! Facand terapie cu mine prin toate textele pe care le-am scris in ultimul an pe blog.

O poveste personala care s-a desfasurat sub ochii  sute de mii de oameni… oameni carora le multumesc pentru aceasta calatorie. Suntem abia la inceput… si eu si Mandruta si toti ceilalti enumerati mai sus.

Si sper ca drumul asta sa fie lung si frumos, cu rezultate clare in mentalul romanesc.

Insa pentru asta trebuie sa facem un singur lucru – sa scriem cu totii in acelasi timp si sa impartim ceea ce simtim si gandim.

Eu cred ca se poate… voi?

Link-uri sponsorizate

Comments