Femeia-trofeu nu mai e la moda

woman
Link-uri sponsorizate

Femeia-trofeu nu mai e la moda! Femeia frumoasa si proasta a expirat!

Barbatii nu o mai vor! Cel putin barbatii inteligenti! Barbatii slabi o vor lega in continuare la setul lor de chei.

Femeia frumoasa si fara prea mult creier a ramas un bun de consum, un must have al barbatilor slabi.

Barbatii inteligenti au inteles ca nu au nevoie de accesorii, ci de femei inteligente, de femei care sa ii completeze, de femei frumoase, destepte si puternice.

Potrivit antropologului Stephen Juan – ideea de sotie-bibelou este invechita, barbatii inteligenti cautand din ce in ce mai mult sa formeze acel cuplu puternic din toate punctele de vedere.

“Un barbat puternic cu adevarat doreste o femeie care ii este egala in cat mai multe privinte. Numai barbatii slabi caută femei docile, servile, semn clar de nesiguranta in cazul barbatilor care prefera neveste trofeu, de tipul celor care ar fi bine sa nu vorbească prea mult. Cred ca am ajuns in punctul in care egalitatea intre sexe este dorită de barbatii care inteleg tot mai mult ca acest lucru este un motiv de mandrie”, considera Stephen Juan.

Printre exemplele acestui nou trend se numara George Clooney – care s-a casatorit cu o avocata de succes sau Mark Zuckerberg – care s-a casatorit cu o absolventa de medicina la Harvard.

Potrivit ultimelor studii, inteligenta este noua frumusete si nu doar infatisarea. Astfel, o femeie care arata bine si este si inteligenta are mai mari sanse sa-si gaseasca un barbat inteligent decat o femeie care doar arata bine.

Da, desi pe multi s-ar putea sa-i scoata din sarite ceea ce voi scrie – barbatii moderni au inteles ca nu mai este nevoie sa aiba langa ei femei care asteapta sa fie intretinute, au inteles ca in vremurile actuale barbatul nu mai este singurul furnizor de resurse in cuplu si aleg ca atare.

Stiu ca este un concept ce pare feminist sau care poate zgudui anumite convingeri adanc infipte in mentalul romanesc, insa da, sunt de acord cu ideea ca inteligenta este noua frumusete, asa cum sunt de acord ca o casa cu doi stalpi este mai solida decat una cu un singur stalp.

Asta este societatea in care traim, asta este nivelul de dezvoltare la care au ajuns relatiile.

Totul se scrie si se rescrie constant – tot ce stiam se schimba rapid, iar noi… muritorii de rand, trebuie sa ne updatam tot timpul pentru evita sa ramanem prizonierii unor convingeri invechite si, de ce nu, pentru a evita suferinta inutila.

Da, femeia-bibelou a expirat… si locul ei a fost luat de femeia inteligenta. Iar asta nu poate decat sa ne bucure domnilor!

Pareri?

Foto Credit: intelligentwomenreadromance.wordpress.com

Link-uri sponsorizate

Comments