Vocea Romaniei – un show complet

vocea romaniei
Link-uri sponsorizate

Aseara am fost la Vocea Romaniei… in public!

Am vazut ce se intampla in aceasta uzina.

Vocea Romaniei nu este o emisiune tv, ci un show complet, un adevarat colos pentru o productie tv, iar organizarea mi s-a parut fara cusur.

Sa ai aproape 1000 de oameni in gradene si sa nu iasa haos… mi se pare foarte tare.

In rest, de-a lungul celor 5 ore de emisie am fost atent la toate detaliile din platou – am vazut aplaudacii plasati corect peste tot (insa fara dresor de aplaudaci), am apreciat comunicarea echipei cu publicul (nu am auzit nici macare o injuratura), echipa de productie s-a miscat brici, iar Pavel Bartos merita tot respectul meu – nu e simplu sa prezinti un direct de 5 ore.

Doar doua obiectii am pentru ceea ce s-a intamplat aseara – greseala tehnica de la recapitulare – din care s-a iesit totusi onorabil si trecerea mai departe a lui Gelu Graur. Sincer… nu cred ca avea ce sa caute mai departe.

In rest, nu am ce sa reprosez antrenorilor si publicului. Au trecut mai departe cei care meritau. A fost evident.

In plus, nu tin minte sa fi existat vreodata un moment ca cel de dupa prestatia lui Tiberiu, cand publicul nu se mai oprea din aplauze. Omul a cantat totusi rock. Si a cantat excelent… atat de bine… incat echipa a decis ca antrenorii sa nu mai comenteze nimic. Nici nu cred ca aveau ce…

Stiu ca exista multi care spun ca aceste concursuri sunt aranjate. La editia de aseara insa, in afara trecerii lui Gelu Graur mai departe, chiar nu am ce sa reprosez.

In plus, i-as invita pe cei care comenteaza de acasa sa se gandeasca mai bine inainte sa vorbeasca. Nu de alta, dar atunci cand arunci cu noroi, nu arunci intr-un format, ci un munca a sute de oameni care se chinuie in fiecare vineri sa le ofere telespectatorilor o emisiune de top.

Si reusesc! Iar eu le multumesc pentru spectacolul oferit.

Da, Vocea Romaniei nu este o emisiune tv, ci un show complet la care asisti cu placere.

Link-uri sponsorizate

Comments