Toamna se numara barbosii

novembeard
Link-uri sponsorizate

Toamna se numara barbosii. I-am numarat si eu. Au fost cateva sute, iar motivul s-a numit NovemBEARD – un eveniment care a avut loc la inceputul saptamanii la LOFT.

Conceptul este simplu – mai multi barbati, fie si cei care nu poarta barba in mod obisnuit, accepta sa-si lase barba timp de o luna pentru acest event caritabil.

Sincer sa fiu, cred ca aveam cea mai mica barba din toata asistenta – motiv pentru care ma gandesc serios sa-mi fac Asociatia barbatilor cu barba mica :))

Una peste alta, la eveniment s-au adunat peste 500 de oameni, cativa barbosi cunoscuti ai Capitalei acceptand sa scoata la licitatie cateva obiecte personale.

Aici i-as putea aminti pe: Mihai Popescu (owner Fratelli), Don Arthur (designer Marie Ollie) sau Cosmin Tudoran (artist).

popescu

In cadrul aceluiasi eveniment au fost premiati alti cativa barbosi.

Premiile au fost urmatoarele:
– Cea mai frumoasa barba – Alexandru Ghita – premiu acordat de Viviana Poukara – LOFT;
– Barbosul de succes – Stefan Cosma – premiu acordat de Oana Radu- Barbati Misto;
– Barba Anului – Bogdan Doltu – premiu acordat de Comunitatea Barbosilor si a mustaciosilor din Romania.

golan

Muzica a fost asigurata de NotSoCommon Dj si de trupa Golan.

In urma acestui eveniment s-au strans 8000 de lei care vor fi donati Parohiei “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari”, care are un proiect de asistenta sociala pentru copii si tineri.

Sincer nu stiu cat va dura acest trend… insa cata vreme se strang bani pentru ajutorarea unor oameni necajiti… eu cred ca initiativa organizarii unor astfel de evenimente este laudabila.

Foto Credit: The Storyalist 

Link-uri sponsorizate

Comments