Suferinta – cea mai eficienta cura de slabire

eu 60
Link-uri sponsorizate

Suferinta este cea mai eficienta cura de slabire, dar si cea mai nasoala. Te rupe pe dinauntru.

E testata treaba! Pe propria piele.

Asta este si motivul pentru ca nu recomand nimanui suferinta.

Vrei sa slabesti? Nu mai baga in tine ca intr-o groapa, e simplu. Insa nu-ti distruge echilibrul interior cu suferinta.

Suferinta nu este ceva cu care te poti juca… pentru ca pierzi!

Oamenii care sufera pot dezvolta o gramada de boli – de la probleme digestive la probleme cardiace si, de ce nu, psihice.

Asa ca grija mare cand incepeti sa gustati din potiunile toxice pe care scrie “iubire nebuna”. Va asigur ca in cele mai multe cazuri exista doar nebunie, in starea ei clinica… nici vorba de iubire.

Asa cum am mai scris si cu alta ocazie, iubirea nu inseamna suferinta. Sunt doua lucruri care nu ar trebui sa fie asociate.

Iubirea este ceva pur, frumos, inaltator… in timp ce suferinta te arunca in cele mai intinecate spatii ale propriei fiintei. Eu am coborat adanc de tot si este tare urat. Asa ca imi permit sa nu va recomand astfel de calatorii.

Mai mult, cercetatorii au descoperit ca nefericirea poate genera si afectiuni cardiace.

Potrivit unui studiu publicat de DailyMail, oamenii care traiesc in cupluri conflictuale pentru o perioada consistenta de timp au sanse mai mari sa se imbolnaveasca de inima, fapt ce nu se intalneste la persoanele care au relatii fericite.

Potrivit cercetatorilor, relatiile si casniciile fericite sprijina sanatatea fizica a oamenilor.

Va recomand sa cititi cartea Revolta trupului. Va garantez ca dupa ce o cititi o sa va ganditi de doua ori daca va mai jucati vreodata cu suferinta.

In concluzie… respirati, zambiti, iubiti, bucurati-va de viata… si evitati pe cat posibil suferinta. Nu va aduce niciun beneficiu, ci doar probleme.

Incercati… chiar nu doare! Totul tine de decizia pe care o luati!

Link-uri sponsorizate

Comments