Campionul invins de propria victorie

badealupta
Link-uri sponsorizate

Am stat si am urmarit cu atentie reactiile de dupa bataia incasata de Mircea Badea.

Wow! Cred ca e naspa sa te urasca atata lume. Cred ca e naspa sa urasti o persoana pe care nu o cunosti. Cata ura de sine in tara asta…

Netul este un imens spital de dezechilibrati care-si vomita frustrarile la prima provocare.

E plin de keyboard warriors, plin de profesionisti si specialisti in lupte de contact si mai ales in clar-vazatori media care nu au stat nici macar o secunda intr-o redactie de ziar.

Dupa parerea mea, nu Mircea Badea este cel care a iesit prost din aceasta “confruntare”.

El si-a facut jocul, acel joc al unui individ orgolios pana la inconstienta, acel joc al bolnavilor de adulatie…

El si-a facut treaba – A PROVOCAT! Cu asta se ocupa cei ca Mircea Badea! Din asta traiesc, cu asta se hranesc.

Nu, din toata situatia asta a iesit prost campionul.

Din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, atunci cand esti campion nu te duci ca ultimul golan de ghetou sa provoci un amator in direct la tv.

Asta e o mentalitate ieftina, departe de orice spirit de sportiv profesionist.

In al doilea rand, atunci cand esti campion si un amator incearca sa-si umfle muschii in fata ta… il faci K.O in 10 secunde.

Nu am sa inteleg nicio secunda de ce nu s-a intamplat asta? Si, aici cred ca Mircea Badea a avut un atu – as fi in stare sa fac pariu ca si-a urmarit adversarul inainte sa accepte sa lupte. L-a citit! Si-a dat seama ca nu va iesi sifonat din lupta asta!

Fac pariu ca daca ar fi fost vreun Zmarandescu sau orice alt campion cu performante in strainatate… lupta asta nu ar fi avut loc niciodata.

In al treilea rand, campionul ar fi trebuit sa se gandeasca bine inainte sa il provoace pe Badea.

Prin gestul sau a fost generat un precedent periculos. De acum inainte… orice nemultumit se va simti indreptatit sa-si ceara socoteala cu pumnul si cu capete in gura… de ce nu… la ore de varf!

Atat ego-ul nemasurat al lui Badea, cat si greseala campionului de a se duce sa provoace la bataie un amator radiografiaza perfect societatea romaneasca – o societate isteroida, in care oamenii alearga dupa statut… gata oricand sa-si sparga capetele, o societate de urlaci, o societate in care dezbaterea de idei incepe cu “mortii ma-tii” si se incheie cu “sa-ti iau familia-n p**a”.

Iar asta nu se vede doar in cazul celor doi, ci peste tot, pe net… acolo unde cica o ard oamenii “educati” si cu acces la informatie.

Link-uri sponsorizate

Comments