Barbatii nu prefera scorpiile

eu55
Link-uri sponsorizate

Barbatii nu se dau in vant dupa scorpii! Da, stiu, vor aparea sute de exemple contra acestei afirmatii, insa va spun cu mana pe inima – barbatii nu se dau in vant dupa scorpii!

Asa cum am scris acum cateva zile, fetele distrug destine, iar femeile construiesc barbati.

Din acest punct de vedere, scorpiile se inscriu la capitolul fete – adica fiinte in formare, usor necoapte.

O femeie nu are niciun motiv sa fie scorprie. Ea stie ca o relatie se bazeaza pe apreciere, respect reciproc, intelegere si iubire si actioneaza ca atare.

Or scorpia ce face – anihilieaza toate aceste lucruri.

Okay, a venit momentul sa definim putin scorpria. Scorpia este acea fata – nu are calitati de femeie – care se transforma intr-un gardian de lagar de concentrare crezand ca e cool.

Sigur, este posibil sa fi fost invatata in copilarie ca e okay sa-i pui tocul pe grumaz barbatului daca vrei sa nu “fuga” la altele.

Sau e posibil sa fi avut acest model in casa… adica o mama castratoare si un tata umil si supus – de genul – “da draga, cum spui tu”.

Scorpia nu apreciaza nimic la barbatul ei, il umileste, isi bate joc de sexualitatea lui, il compara tot timpul cu altii, este etern nemultumita de tot ce face el, vrea intotdeauna sa aiba dreptate (si ultimul cuvant), nu asculta niciodata ce spune el, considerand ca nu e demn de luat in seama … Daaaaaar, paradoxal, ea vrea sa fie IUBITA!

Funny nu?

In ciuda faptului ca afiseaza o tarie de caracter demna de invidiat, scorpia este slaba ca o papadie in calea vantului. La prima adiere… s-a terminat!

Nu radeti, insa cele mai multe scorpii au un self esteem la pamant. Toata cicaleala si setea de control au un singur resort – nesiguranta si neincrederea in propriile forte.

Acum sa revenim la barbati. Ce barbat ar accepta sa traiasca intr-un lagar? Si pentru cat timp?

El este programat sa-si apere libertatea. Asa este el construit – doar gradele de toleranta difera de la individ la individ. Chiar credeti ca vrea sa simta experimentul Pitesti pe pielea lui?

Sigur, exista si barbati care pot ajunge sa se indragosteasca de agresor – mai ales daca si mamele lor au fost la fel; insa un barbat care a trecut prin anumite experiente de viata stie unde duce genul asta de comportament – la dezechilibru si, intr-un final, la despartire.

Chiar si daca o iubeste mai mult ca orice pe femeia-scorpie – apropo – am uitat sa va spun – scorpriile stiu foarte bine sa joace teatru cateva luni :)) – barbatul nu va inghiti otrava ei la nesfarsit.

Zilnic vad texte scrise de femei, texte despre barbatii care sunt speriati, despre barbatii care se tem sa se implice, preferand hoinareala.

Nu pot sa-i condamn pe acesti barbati. Ei s-au jucat cu focul, ei s-au jucat prea mult cu scorpiile, iar jocurile astea vin la pachet o nota de plata destul de piperata. In viata totul se plateste. Chiar si scorpiile platesc pentru comportamentul lor… pentru ca se intoarce impotriva lor la un moment dat.

Barbatii astia despre care scriu femeile pe net au trecut prin mana scorpriilor si s-au lecuit de iubire sub presiune si control. Unii dintre ei au invatat sa repereze rapid genul asta de comportament si sa se care imediat.

Poate cineva sa-i condamne? Eu nu. Sigur, situatia se aplica foarte bine si la femei.

Eu sunt un barbat care a avut de-a face cu genul asta de femei. Cu varf si indesat – deci stiu perfect cum se manifesta comportamentul lor. As putea sa scriu o biblioteca intreaga despre asta.

Asa ca atunci cand spun ca barbatii nu prefera scorpiile ma iau pe mine de exemplu. Stiu exact prin ce am trecut si stiu exact cat mi-a luat sa schimb acest pattern pagubos.

Da, o spun ferm – nu ma intereseaza scorpiile! E simplu!

Eu am nevoie de o femeie care ma apreciaza, ma respecta si – daca poate – ma iubeste… exact lucrurile pe care i le ofer si eu. Am nevoie de armonie, de parteneriat si nu de razboi permanent.

Am mai auzit una misto – “oamenii care au parte de prea multa iubire se plictisesc de ea”. Interesant! Sa te plictisesti de bine si de frumos.

Misto perspectiva! Pai ce sa zic… spor la razboi si Xanax!

Sa il anihilezi pe celalalt este simplu, sa il respecti si sa incerci sa construiesti ceva frumos este al dracului de greu.

Iar la acest capitol procentul de promovabilitate este redus… din ce in ce mai redus… din pacate.

Link-uri sponsorizate

Comments