Cu Traktoru’ in lanul cu muzici

eufratelli
Link-uri sponsorizate

Aseara am mers pentru prima oara in viata cu Traktoru’. In lanul cu muzici fine…

Ma rog, asa le consider eu. Aseara am stat pentru prima data la butoane.

Dupa 20 de ani de microfon, iata ca s-a intamplat sa pun mana si pe butoane si sa tai canale, sa incerc cumva sa mixez piese fara sa ma fac de ras.

O experienta foarte tare. Jur ca am avut emotii. Care e cea mai mare emotie in fata unei asemenea incercari?

Aia pe care o traiesti si la fiecare concert – oare o sa vina lume?

O sa le placa selectia mea?

Am ajuns la Fratelli putin inainte de ora 20.00. A venit si Dj Marika! Antrenamentul a durat vreo 10 minute. “Uite, de aici urci sau cobori canalul, de aici selectezi piesa urmatoare, sageata din dreapta iti urca piesa in ecranul din dreapta, aia din stanga … in stanga… de aici ai efecte daca vrei sa filezi piesa pe efecte si cam asta e” – mi-a spus Florin.

Evident ca nu e atat de simplu, insa pentru prima incercare era suficient pentru mine.

Una peste alta, pe la 21.00 emotiile initiale disparusera. De ce? Pentru ca am avut langa mine o gramada de oameni. Ieri am scris pe Facebook ca ii vor aduna pe toti intr-o poza.

Nu am putut… pentru ca au fost prea multi, iar vibe-ul a fost bun, semn ca piesele selectate au atins acolo unde imi propusesem – la sufletul oamenilor.

Da, asta e secretul in tot ceea ce faci – sa faci cu suflet si pasiune.

Dupa “set”, chiar am vorbit cu un prieten despre asta si i-am spus – “man, niciodata in viata nu am facut ceva ce nu mi-a placut. Daca nu mi-ar fi placut ideea sa pun muzica nu as fi fost in seara in Fratelli Espresso Bar. Iar daca o sa ma vezi cantand cu Moga… inseamna ca o sa-mi faca placere acest lucru”.

Asta se intampla si cu blogul, asta s-a intamplat si cu cariera muzicala si cu cariera mea de jurnalist – am acceptat doar lucruri in care am crezut si care mi-au placut… chiar daca uneori am pierdut bani.

Asta sunt – un om care nu se baga in ceva daca nu se sime bine. Asta e Vulpescu – un om care vrea sa simta! Mercenari sunt destui peste tot. Ce sens ar avea sa fiu si eu unul?

Revenind la experienta de aseara… plimbarea cu Traktoru’ prin lanul de muzici a fost foarte misto si ii multumesc lui Florin Marica pentru invitatie, echipei de la Fratelli Espresso Bar pentru gazduire si tuturor celor care si-au rupt doua ore dintr-o seara de marti pentru a fi alaturi de mine.

Sper sa se mai intample si alta data.

Acum sa vorbeasca muzica din playlistul meu

1. Sugar Hill Gang – Rapper’s Delight

2. Dee-Lite – Groove is in the Heart

3. Funky Mama Soul Beats

4. Jackie Mittoo – Ghetto Organ

5. The Stone Roses – Fools Gold

6. Mantronix – Got to have your love

Link-uri sponsorizate

Comments