Partenerii nu se fura! Ei pleaca de buna voie

eu68
Link-uri sponsorizate

Imi place chestiunea asta cu furtul partenerilor. Mi se pare amuzanta. Ai senzatia ca vorbim despre niste persoane care sunt rapite in timpul somnului si care se trezesc in bratele altcuiva si, culmea, chiar le place.

Ceva de genul – “aaa, nu stiu cine esti, dar nu e rau deloc”.

Eu nu cred ca poti fura partenerul cuiva daca acesta nu are terenul deja pregatit, iar acest lucru este valabil si pentru femei si pentru barbati.

Eu nu cred ca o persoana se lasa furata fara sa vrea. Asta suna a viol!

Nu, atunci cand te lasi furat iti doresti acest lucru, ai canalele deschise catre aventuri… e clar ca relatia in care te afli si-a consumat deja combustibilul.

Altfel, daca lucrurile nu ar sta asa, nici cel mai tare spargator nu ar putea sa-ti miste deciziile. Oricate “chei” ar folosi… nu ar putea sa-ti sparga “yala” sufletului.

Potrivit unui sondaj realizat peste Ocean, 63% dintre barbati si 53% dintre femeile din Statele Unite au declarat ca au fost “furati” dintr-o relatie.

Ce inseamna asta? 1. Deschidere catre aventuri si 2. incapacitatea de a pune punct atunci cand lucrurile nu mai merg.

Nu asta este insa important, ci concluziile la care au ajuns cei care au facut acest studiu – o persoana care si-a parasit in trecut un partener pentru a fi cu altul are tendinta sa faca din nou acest lucru.

Cum sunt aceste persoane din punct de vedere comportamental? Egoiste, narcisice, lipsite de empatie si dornice de aventuri in afara relatiei.

Asadar cum e treaba cu furtul? Esti furat sau pleci de buna voie?

Mie mi se pare ca nu exista in mod real acest furt, ci doar o decizie cat se poate de clara… bazata pe niste trasaturi comportamentale destul de bine “definite”.

Sigur, persoane dornice sa te fure din relatie exista… am intalnit destule de-a lungul anilor. Insa niciodata nu s-a intamplat sa deschid usa atunci cand lucrurile chiar functionau.

Drept urmare, raman la ideea mea – un om nu poate fi furat dintr-o relatie fara sa-si doreasca acest lucru, fara sa existe un teren prielnic pentru asta.

Link-uri sponsorizate

Comments