Divortez pentru tine

eunou2
Link-uri sponsorizate

Este sloganul sotilor neasumati si galusca pe care o inghit atat femeile naive, cat si femeile care adora triangulatiile.

Da, ati citit bine… pe lumea asta exista si femei carora le place sa se bage in treaba altora. In popor li se spune “spargatoare de case”.

Sa nu va mire daca femeile astea au si ele o relatie acasa.

Am cunoscut cateva ambivalente. Sunt femei care nu pot sta fara doi barbati. Se plictisesc fara aceasta viata dubla, fara aceste injectii constante cu adrenalina.

Sunt femeile care se poarta ca niste usi de catedrala cu barbatul de acasa, iar cu cel “din targ” fac toate “nenorocirile”.

Comportamentul lor este cat se poate de toxic… pentru ele. De ce? Pentru ca in cele din urma nefericirea le apartine!

Acum sa ne referim putin la naive! Le ador! Sunt aproape angelice… Cum stau ele cu ochii inlacrimati si ii plang de mila sotului (alteia) atunci cand acesta le spune cu vocea plina de tristete ca nu isi mai suporta conditia si ca abia asteapta sa divorteze… si sa se insoare cu ele!

Cata compasiune, cata prostie! Ranceda ca un bol cu alune uitat in pivnita.

Cum sa crezi asa ceva? Sa ma ierte reprezentantele sexului frumos, insa daca ajungi sa crezi asa ceva esti proasta rau de tot si iti meriti soarta.

Okay, sa presupunem ca barbatul ala se tine de cuvant si divorteaza. Chiar crezi ca o face pentru tine? Nope, o face pentru el!

Okay, sa mergem mai departe cu rationamentul si sa presupunem ca te ia pe tine de nevasta – cat crezi ca va dura pana cand isi va gasi o alta naiva care-si va desface picioare in fata minciunilor lui erecte?

Cat va dura pana cand si tu te vei transforma in “proasta de acasa”? Un an? Doi? Trei? Cinci?

In aceste cazuri naivitatea si prostia se impletesc in cel mai frumos tango argentinian.

Cine te pune dragutza sa-ti deschizi intimitatile in fata unui barbat casatorit? Aaaa e atractiv, pare responsabil?

Pai ce dovada de responsabilitate e asta? Ce fel de om responsabil si asumat ajunge in situatia in care sare gardul ca ultimul infractor de drept comun? Halal asumare, asta da barbat responsabil!

Isi abandoneaza deciziile la orice ora pentru 15 minute de aventura coitala? Ei bravos! Hotarat armasar!

Un adevarat exemplu civic, un adevarat perpetuator al speciei, un mascul alfa… un zeu al asternuturilor.

Da, doamnelor si domnilor, amantlacul este un cerc vicios in care nu exista victime reale, ci doar decizii.

Pe de-o parte exista profitorul – adica “sotul” care incearca – el lanseaza “oferta”; iar pe de alta exista fie dudui care accepta si profita de “oferta”, fie dudui care au niste asteptari complet nerealiste si cad in plasa profitorilor – ele fiind si naive si proaste in acelasi timp.

Cu toate acestea, ele nu sunt victime, ci complici!

Asa cum am mai scris si in alte randuri, un barbat adevarat – casatorit sau doar in relatie – nu are nevoie de amante.

El stie sa-si respecte deciziile, stie sa puna punct unei relatii/ casnicii atunci cand lucrurile nu mai pot fi aduse pe un curs functional.

Link-uri sponsorizate

Comments