Barbatul modern – “doamna” din oglinda

moda
Link-uri sponsorizate

Barbatul modern este o figura. Si-a descoperit latura feminina si si-o cultiva fara nicio jena, reusind sa le bulverseze chiar si pe femei.

Barbatul modern incepe sa semene cu acel dandy din anii ’30. El pune din ce in ce mai mult pret pe imagine.

Barbatul modern nu mai este superficialul care isi arunca pe el cateva textile cand iese in oras.

Vremurile alea sunt depasite, chiar daca mai exista inca destui traditionalisti.

Barbatul modern are grija de hainele lui, de fizicul lui, de frizura lui, de fata lui.

Iar aceste lucruri sunt scoase in evidenta foarte clar intr-un studiu efectuat de curand in UK.

Potrivit rezultatelor acestui studiu, barbatul modern isi consuma patru ani din viata avand grija de imaginea lui. De partea cealalta, femeile aloca doar trei ani pentru imagine.

La capitolul fizic – barbatii aloca un an si trei luni din viata pentru exercitiile fizice, in timp ce femeile aloca doar doua luni.

Doamnelor, credeati ca doar voi stati mult in baie? V-ati inselat! Studiul arata ca barbatul modern sta in baie doi ani si trei luni pe parcursul vietii, femeile petrecand in fata oglinzii doar un an si opt luni.

obiceiuri

Si la capitolul haine barbatul modern le-a depasit pe femei – astfel peste 25% dintre barbatii intervievati au declarat ca pot umple un dulap intreg cu haine si incaltaminte pe care nu le poarta niciodata; procentul femeilor care au declarat acest lucru fiind de doar 18%.

Asadar, dupa cum vedeti, am ajuns in situatia in care nu mai stim cine spune – “baby sunt gata in 5 minute” – femeia sau barbatul? :))

Mie mi se pare un semn de normalitate. De ce? Pentru ca eleganta are nevoie de timp de intretinere – atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Foto Credit: cgeorgiana.blogspot.ro

Link-uri sponsorizate

Comments