Femeile nu vor sa-i impresioneze pe barbati

dress
Link-uri sponsorizate

Dress to impress! Parca asa suna vorba aia de duh.

Ei bine, in cazul nostru, al barbatilor, ne cam mintim singuri atunci cand credem ca femeile se imbraca pentru a ne impresiona.

Nu dragii mei, ele nu se imbraca pentru a ne impresiona pe noi. Ele se imbraca pentru a se impresiona intre ele :))

Nu faceti ochii mari! Nu scuipati in san! Sa fim seriosi, foarte multi barbati sunt extrem de usor de impresionat – o fustita la lungimea potrivita, un top sexy (nu neaparat cu decolteu adanc), un umar gol, o coafura misto si gata – uzina de hormoni baga material grupa mare.

Un studiu efectuat in UK a scos la iveala faptul ca femeile vor sa impresioneze alte femei atunci cand ies seara in oras.

Si, ca sa vedeti pana unde merge invidia feminina, 15% dintre femei au declarat ca nu le-ar spune prietenelor lor ca arata bine… din cauza geloziei :))

Potrivit acestui studiu, 50% dintre femeile britanice se imbraca pentru a-si impresiona prietenele, iar 60% dintre ele spun ca prefera sa fie complimentate de femei.

Pentru o iesire in oras, o femeie aloca circa trei ore si 38 de minute. Asa ca domnilor… ar fi bine sa uitati de acel “sunt gata in 5 minute” :))

Ceea ce mi s-a parut aiurea a fost acest rezultat – 8 din 10 femei au spus ca se simt nasol daca un strain le spune ca arata bine.

Wow! In ce lume traim? Cum sa refuzi un compliment de la un barbat?

Mi se pare putin deplasat.

Oricum, cred ca ar fi bine sa nu ne mai amagim, sa nu mai credem ca totul ni se cuvine noua, barbatilor.

Cred ca ar fi bine sa vedem putin realitatea asa cum este ea – atunci cand ies in oras, femeile se afla in competitie… se lupta intre ele, este un adevarat razboi al imaginilor.

Noi, barbatii, suntem doar spectatori!

Foto Credit: examiner.com

Link-uri sponsorizate

Comments