Nu cred in femeile singure, divortate si misto!

eu44
Link-uri sponsorizate

Nu cred in femeile singure, divortate si misto! Nu cred si punct! Si o spun in calitate de barbat divortat!

Pana sa ajungi misto ai nevoie de muuuulta munca. Sa nu cumva sa crezi ca daca ai divortat … gata… peste noapte esti misto.

Pe dracu’! Nu esti! Te temi de te caci pe tine, nu vrei sa mai auzi de relatii, nu mai crezi in nimeni si nimic si te inchizi in tine… te transformi intr-o fortareata cu ziduri groase.

Am fost acolo si stiu perfect ce inseamna asta. Am devenit misto (sper) – si inca mai lucrez la asta – cu terapie de lunga durata.

Ce… credeti ca divortul e o joaca? Cmon… nu va mai mintiti singuri. Nu e!
Divortul lasa urme adanci care se vindeca in timp. Asta e motivul pentru care nu cred in femeile singure, divortate si misto.

Si mai ales in femeile singure, divortate si misto care se plang ca s-a epuizat stocul de barbati si au ajuns acasa cu mana goala.

Sa ma ierte Petronela Rotar, dar alea numai femei misto nu sunt.
Mai mult – ia priviti ce-si doreste o femeie “misto” dupa ce trece de pragul de 30 de ani – “barbati superbi, inteligenti, manierati, rezolvati psihic,
gladiatori in pat si liberi”.

What? De fapt ele isi doresc sa fie singure. De ce? Pentru ca este aproape imposibil sa gasesti toate lucrurile astea intr-o singura persoana.

Si uite asa ajungem la femeile depresive care-si plang de mila fara sa-si dea seama ca asteptarile lor sunt usor nerealiste.

Ca sa nu mai vorbim despre eternul cliseu cu – “toti barbatii misto sunt luati”. Toti… toti? Sunteti sigure?

Okay, am inteles, barbatii 30 + care sunt liberi au probleme, sunt naspa, sufera cu muci dupa fostele sau sunt niste curvari… sau stau cu parinti etc… dar va intreb – femeile alea misto, divortate si singure oare cum sunt?

Nu cumva fix la fel? Daca ar fi misto cu adevarat nu ar spune niciodata ca barbatii s-au terminat. Nu, nu ar spune niciodata asta. De ce? Pentru ca ar reusi sa-i vada pe barbatii care li se potrivesc. Pe aia liberi si imperfecti… exact ca ele.

Asa, fiind semi-depresive… nu vad decat ce e naspa – asa se intampla cand privesti viata de dupa ziduri.

Si aici apar barbatii “putin insurati”, aia care nu si-o mai trag cu nevestele lor de secole, aia care cauta cate o femeie “singura, divortata si misto” – adica o naiva crancena – dispusa sa puna botul la eterna vrajeala cu – “de fapt eu nu o mai iubesc pe sotia mea si ma gandesc sa o parasesc pentru tine”.

Daca pui botul la o asemenea gogomanie esti proasta cu P mare.

Draga mea Petronela, nu mi-o lua in nume de rau, dar daca prietenele tale “singure, divortate si misto” atrag doar acest gen de barbati si se mai si indragostesc de ei, atunci e clar ca nu sunt tocmai okay.

Nu te obliga nimeni sa primesti intre coapse un astfel de specimen. Tu alegi sa faci asta si ar fi bine sa intelegi de la bun inceput faptul ca daca te legi la cap cu un barbat “putin insurat”… s-ar putea sa existe consecinte deloc placute pentru tine.

Prostia si naivitatea se platesc intotdeauna. Iar daca ai ajuns la 30+ si nu ai invatat macar atat de la viata… atunci ti-o cam meriti.

Da, sunt de acord cu tine cand spui ca nu crezi in barbatii insurati. Ai dreptate. Nici eu nu cred in femeile singure, divortate si misto!

Tu esti sigura ca le cunosti?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments