Unde sunt barbatii, unde sunt femeile?

eu22
Link-uri sponsorizate

“Unde sunt barbatii, ce s-a intamplat cu femeile”? Rauri de texte inunda Internetul, sute de pareri vis-a-vis de alterarea conditiei umane apar aproape zilnic, zeci de abordari pline de ingrijorare populeaza constant peretii de pe Facebook… Ce nebunie!

Am scris si eu de cateva ori despre tendinta de pizdificare a barbatului si de masculinizare a femeii – o tendinta pe care o consider falsa.

Si spun asta deoarece, fiind diferiti, este greu sa ii punem pe toti sub aceeasi umbrela. Greu spre imposibil.

Dupa parerea mea si barbatii si femeile se afla acolo unde trebuie, la locul potrivit. Cei care isi pun intrebari au ceva probleme de perceptie a realitatii.

In era tehnologiei, in era schimbarilor rapide la nivel social, este firesc ca si oamenii sa se schimbe, este cat se poate de firesc ca vechile roluri de gen sa dispara sau sa se transforme.

Cred ca aici este de fapt problema cu – “unde sunt barbatii, unde sunt femeile”. Formularea corecta ar trebui sa fie – “unde sunt barbatii pe care ii stiu eu? (adica tata)” sau “unde sunt femeile pe care le stiu eu? (adica mama)”. Unde sunt modelele cu care eram obisnuiti?

Atunci cand modelul cu care ai crescut nu se mai regaseste in mediul tau imediat, exista sanse sa apara confuzii, ba chiar stari depresive.

Ca sa nu mai vorbesc despre momentul in care se afla cei care-si pun intrebarea – “unde sunt barbatii, unde sunt femeile?”

Intrebarea asta nu vine pe fondul unei stari de impacare cu sine, pe fondul unei stari de bine, de iubire si liniste. Omul linistit, omul care iubeste si se simte iubit nu isi pune asemenea intrebari.

Cum ar fi sa iubesti si sa te intrebi unde sunt femeile? Cum unde, esti nebun? Fix langa tine!

Nu, cei care isi pun aceste probleme sunt oameni agitati, oameni aflati in acele zone tulburi, zone in care nu se regasesc, in care nu isi inteleg rostul.

Am trecut si eu pe acolo… si eu am crezut ca nu mai exista femei, ca ceva s-a intamplat, ca nu voi mai putea sa gasesc o femeie buna pentru mine.

Eram agitat, stresat, trist, semi-depresiv si, intr-un fel, constientizam faptul ca nu prea am cum sa gasesc acea femeie.

De ce? Pentru ca habar nu aveam ce-mi doresc! Un singur lucru stiam – imi doream sa ies din pasa aia!

Ala era primul gand! Iar cand ai un asemenea prim-gand… gresesti! Gresesti si accepti ce vine, ce pica! Si pica prost in cele mai multe cazuri.

Pana cand nu ajungi sa-ti dai seama ce vrei… nu vei reusi sa gasesti acea femeie. Or ca sa-ti dai seama ce vrei ai nevoie de liniste, asumare si de impacare cu sine.

Drept urmare, cei care se intreaba – “unde sunt femeile, unde sunt barbatii”… de fapt se intreaba – “ce se intampla cu mine?” – ei striga dupa ajutor.

Ei sunt cei care nu se mai regasesc. Ceilalti nici macar nu stiu ca ei exista. Ceilalti isi vad linistiti de viata, asa cum cred si pot.

“Unde sunt barbatii, unde sunt femeile”? Fix acolo unde trebuie sa fie. Trebuie doar sa iti dai seama unde te afli tu ca sa poti sa-i vezi.

Link-uri sponsorizate

Comments