Parfum de tradare

parfum
Link-uri sponsorizate

V-ati intrebat vreodata ce parfum foloseste tradarea? Ce aroma? Ce amestec de esente?

Din experienta personala va pot spune ferm faptul ca tradarea miroase bine… intotdeauna!

Nu are cum sa puta a transpiratie sau a mancare.

Doar vorbim despre dating in afara casatoriei sau in afara relatiei. Or… asta ce inseamna? Ca toti cei implicati umbla atent la detalii – au grija la pilozitati, se imbraca bine si se parfumeaza cu “alea de ocazie”.

Tradarea chiar nu are cum sa puta! Nu, tradarea este vicleana si miroase intotdeauna bine, iti cucereste rapid simturile si iti pune in miscare hormonii… de aia ii si ies toate planurile.

Ei bine, un site specializat in tradari (dating in afara relatiei) a realizat un sondaj printre useri, pe un esantion de 1000 de femei si 1000 de barbati, pentru a afla care sunt parfumurile preferate de persoanele care practica acest gen de intalniri.

Si uite asa, in urma acestui sondaj s-a nascut un top 10 al celor mai folosite parfumuri in afara relatiilor sau in afara casniciei – pentru barbati si femei.

Potrivit rezultatelor, parfumul preferat de femeile care isi tradeaza partenerii este Shalimar de la Gurlain. El este urmat de Coco Mademoiselle de la Chanel, podiumul fiind completat de La petite robe noire de la Guerlain.

Printre parfumurile preferate de domnitele dornice de aventuri se mai numara: Hypnotic Poison de la Dior; Very Irresistable de la Givenchy; La vie est Belle de la Lancome; Si de la Giorgio Armani; Parisienne de la YSL; Tresor de la Lancome si L’air tu temps de la Nina Ricci.

De partea cealalta, barbatii dornici de aventuri prefera parfumul L’Homme de la YSL, el fiind urmat de One Million de la Paco Rabanne si de Bleu de la Chanel.

Top 10 parfumuri preferate de barbatii interesati de aventuri este completat de: Dior Homme de la Dior; Invictus de la Paco Rabanne; Hypnose Homme de la Lancome; La Nuit de L’Homme de la YSL; Le Male de la Jean Paul Gaultier; Aqua di Gio de la Giorgio Armani si Eau Sauvage de la Dior.

Dupa cum puteti vedea, tradarea miroase bine, intotdeauna… indiferent daca apare de la barbati sau de la femei.

Efectele ei sunt de fapt cele care miros urat si care dor rau de tot.

Foto Credit: trusper.com

Link-uri sponsorizate

Comments