Asa ziceti toate

eu44
Link-uri sponsorizate

Ce ti-e si cu femeile astea… Nu ar recunoaste ca barbatii lor le-au dat peste cap trairile nici sa le treci prin cele mai nasoale metode de tortura.

Daca stau bine sa ma gandesc, nu am intalnit nicio femeie care sa spuna – “iubitul meu m-a terminat inca de la prima privire. Cand l-am vazut, am simtit ca iau foc, ca plutesc… am luat-o razna”.

Nu ai sa vezi asta domnule, chiar daca a fost adevarat.

Asta cred ca este adevaratul tabu al femeilor – asumarea faptului ca barbatul lor le-a furat mintile inca din prima clipa.

In schimb, in cele mai multe cazuri auzi celebra – “daca nu eram eu sa-l fac barbat…”

O formulare materna si castratoare in acelasi timp.

Jur ca nu va inteleg dragile mele… O fi greu sa recunoasteti faptul ca iubiti? O fi greu sa recunoasteti faptul ca va iubiti barbatii?

De ce aveti retineri? Nu stiti ca iubirea nu are retineri?

Din acest punct de vedere, eu cred ca barbatii sunt mult mai deschisi. Am auzit multi barbati spunand – “frate, e frumoasa rau de tot, e inteligenta… le are pe toate. Ma sparge doar cand o privesc… o venerez, ma intelegi?”

Nu, nu dati vina pe hormoni. Chiar cred ca barbatii sunt mai romantici, ba chiar am citit si un studiu in acest sens.

Sa va dau un exemplu. Asta-vara, la mare, stateam cu niste prieteni intr-un balcon de hotel si gustam niste Jagger, asa… inainte de club.

Nu stiu cum a venit vorba despre iubita mea. Le-am zis scurt – “da frate, o iubesc si o spun in gura mare. Unde e problema? De ce ar fi ceva rusinos?”

Si acum imi spun cum a fost prima noastra intalnire. Si acum mi se spune – “erai terminat” :))

Da, recunosc, eram terminat! Si? Sunt la fel de terminat si acum, la un an distanta.

Intrebarea este – ele de ce nu pot face asta?  De unde pleaca retinerile astea?

Oare noi, barbatii, nu avem dreptul sa fim complimentati, sa fim apreciati?

Nu vi se pare ca ne raportam gresit la lucrurile frumoase? Nu vi se pare bizar ca am ajuns sa ne ascundem sentimentele unii de ceilalti? Ba chiar de multe ori chiar in interiorul cuplului?

Nu mai fiti ascunse, deschideti gura si spuneti-le barbatilor de langa voi ce simtiti pentru ei.

Incetati sa ne mai credeti clarvazatori! Nu suntem! Asa cum voi aveti nevoie de atentie si de complimente, asa si noi avem nevoie sa stim ce simtiti.

Link-uri sponsorizate

Comments