De ce fug barbatii de femeile experimentate?

man
Link-uri sponsorizate

Femeile experimentate sunt ‘curve’ doar in ochii barbatilor nesiguri.

Si, cumva, am senzatia ca exista destui barbati de acest gen, din moment ce intalnesti la tot pasul opinia potrivit careia barbatii fug de femeile experimentate.

Barbatii de genul asta nu cer experienta decat atunci cand viziteaza lupanarele.

Experienta nu ii deranjeaza atunci cand se furiseaza in apartamente de bloc din nu stiu ce cartier, atunci cand se ascund pentru a avea parte de o ora de coiala platita.

Acolo unde platesc… experienta este obligatorie!

Cum ar fi sa mearga la o curva care nu stie? Mare dezamagire!

Ei bine, daca la lupanar femeia musai trebuie sa fie experimentata, aia de acasa nu are voie sa aiba palmares. Femeia cu palmares este ‘curva’ in viziunea barbatului care cauta experienta doar la curvele pe care le plateste.

Am intalnit destui barbati care spuneau ca nu ar putea umbla cu o femeie care a avut mai multi parteneri – de parca femeilor le este interzis sa experimenteze :))

Nu am inteles niciodata genul asta de mentalitate. Si totusi, cred ca exista o explicatie a acestui fapt – barbatii vor sa fie superiori!

Si, din aceasta dorinta de superioritate, nu vor ca femeile sa-i loveasca acolo unde ii doare mai tare – in barbatia lor.

Drept urmare, nu ii deranjeaza femeia experimentata pe care o platesc, ci doar femeia experimentata pe care ar putea sa o iubeasca.

Acolo s-ar simti descoperiti, ba chiar inferiori… Cum sa ii invete pe ei ceva o femeie? Esti nebun? Ei s-au nascut direct invatati si nu ar putea suporta chinul de a iubi o femeie care are mai multa exprienta sexuala decat ei.

Eu cred ca de aici pleaca acest gen de mentalitate – de la frica de a fi inferior, de la teama de a fi vulnerabil.

Lumea asta e plina de Don Juani, de performeri ai sexului, care isi cauta femei ne-experimentate. Oare de ce?

Nu cumva din cauza faptului ca lumea este plina de fapt de barbati nesiguri, tematori?

Mie mi se pare haioasa toata situatia. Desi vor sa para zei, ei nu isi dau seama de fapt ca isi obliga femeile sa-i minta, sa le spuna cat de buni sunt… cand de fapt…

Eu nu cred ca barbatii sunt cei care fug de femeile experimentate, ci doar baietii.

Barbatii stiu foarte clar faptul ca asa cum ei au experimentat tot felul de lucruri de-a lungul vietii si femeile au incercat acelasi lucru.

Drept urmare, un barbat va respecta experienta femeii de langa el, stiind ca oricand ar putea avea ceva de invatat.

In plus, cine a zis ca o femeie cu experienta nu merita sa fie iubita?

Foto Credit: howtogetthemanofyourdreams.com

Link-uri sponsorizate

Comments