Ce fel de femei le plac barbatilor?

ru44
Link-uri sponsorizate

Barbatii par sa fi uitat ce inseamna o femeie. Sunt atat de vrajiti de femeia-truc, incat se lasa prostiti din ce in ce mai tare de forma (sau forme). Fondul nu mai este fond, ci fond de ten, iar substanta… in general se bea sau se fumeaza.

Barbatul nu pare sa mai caute FEMEIA, el pare dispus sa caute doar femeia atragatoare, consumabila de ocazie, iar femeia nu sta prea mult pe ganduri si ii satisface cu varf si indesat aceasta dorinta.

Asa s-a nascut femeia-truc.

Ce este femeia-truc? O femeie care apeleaza la tot felul de artificii pentru a-si spori nivelul de dezirabilitate.

Sa va dau un exemplu – un articol gasit pe descopera.ro. Titlul suna asa – “Ce fel de femei le plac barbatilor? Cele 5 detalii care fac diferenta”.

Curios din fire, am aruncat un ochi… Intr-un fel eram sigur ca nu voi gasi nici un argument de subtanta, ci doar lucruri ce tin de aspect.

Care sunt cele 5 lucruri care fac diferenta?
1. Machiajul
2. Forma trupului – talia ingusta si soldurile late
3. Tinuta
4. Disponibilitatea lor
5 . Vocea

Cinci calitati ale femeii-truc – femeia care nu face altceva decat sa-ti ia ochii. Are grija cum se machiaza pentru a parea mai atractiva decat este in realitate, isi sculpteaza trupul pentru a avea talie ingusta si solduri late (semn de fertilitate), pune mare accent pe tinuta (poarta mult rosu), incearca sa fie cat mai disponibila (evident din punct de vedere sexual) si are grija ca vocea ei sa fie cat mai subtire (o voce groasa la o femeie nu este intotdeauna un factor excitant).

Si uite asa obtinem femeia perfect dezirabila, femeia trup, femeia cruda si aparent fecunda la care balesc toti barbatii. Astea sunt detaliile (studiate) care fac diferenta – nu atitudinea ei, nu cultura, nu modul in care stie sa fie femeie…

Asta cred ca este si motivul pentru care foarte multe femei seamana intre ele. Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti intr-un club si sa aveti impresia ca vedeti o singura femeie xeroxata in 100 de exemplare?

Atunci cu siguranta ati avut de-a face cu moda femeilor-truc. Cluburile sunt pline de aceste consumabile.

Ei bine, chiar si asa, un barbat care stie ce inseamna FEMEIA, poate sa o vada imediat in toata armata de femei-truc.

Si, in timp ce se duce la ea, toate copy-cat wanna be hot woman raman cu eterna intrebare – ce dracu’ o fi vazut la aia?

Foto Credit: scenicreflections.com

Link-uri sponsorizate

Comments