Intalnire cu spiritul lui Jack (FOTO)

chirila
Link-uri sponsorizate

Jack asta e o mare figura. ‘Batranul’ are o minte sharp ceva de speriat. Nu am intalnit pana acum pe cineva care sa organizeze zile de nastere mai misto.

Stie domnule, ce sa zic… Jack e maestru. In primul rand stie sa te faca sa te simti bine de cum ii calci pragul – domnisoare inalte si simpatice te intampina amabil, nitel mai incolo niste baieti canta muzici care-ti pun sangele in miscare, dupa care… hop, te trezesti la panou.

Da, am inteles ca Jack tine la prietenii lui si vrea sa vada cine trage chiulul de la an la an sau ce noutati ii calca batatura.

Si asta in conditiile in care aseara a implinit 164 de ani. Va dati seama? Invitatii lui stiu bine singura regula a casei –” you don’t need a cake to celebrate Jack”. You need to be yourself… as you are! Si se conformeaza… in fiecare an.

De restul se ocupa el. De asezarea in locatie, de muzica, de tatuaje si mai ales de bautura – deh, doar cu asta se ocupa de cand se stie. Apropo, Jack are o locatie doar pentru el – o mare hala pe care si-o aranjeaza dupa bunul plac.

Fiecare invitat se simte ca acasa – unii sunt invitati la canapele, altii stau in picioare la butoaie… ce sa mai, atmosfera ca la carte. Mare boier, mare caracter.

Iar cand ajungi la bar si vezi sutele alea de sticle aliniate… simti ca visezi.

Ce sa mai zic de atmosfera? Lume buna, oameni frumosi, muzica in regula. Aseara, Jack s-a jucat cu noi si din punct de vedere muzical – a inceput cu Despot, a continuat cu Delia, Skyzzo, Keo, Suie si Chirila… program variat legat frumos de un band profi.

Pirotehnie, ecrane cu leduri, sunet bun… aplauze la scena deschisa si mult Jack la gheata. Si Dj Johnny – bun program!

M-am simtit bine peste tot – si in zona fashion si in zona de presa si in zona unde stateau artistii.

Una peste alta, Jack a aratat foarte tanar la party-ul de 164 de ani. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-i va trece prin cap pentru anul viitor.

Hai noroc!

 

Link-uri sponsorizate

Comments