Nu putem schimba ceea ce s-a intamplat, dar putem lucra la viitor (VIDEO)

kids
Link-uri sponsorizate

“Nu putem schimba ceea ce s-a intamplat deja, insa putem schimba finalul povestii” –  este mesajul unui filmulet emotionant.

Este un film legat de situatia din Siria, un film care m-a emotionat, un film care te pune serios pe ganduri.

Traim intr-o lume divizata, intr-o lume plina de ura, intr-o lume in care oamenii se dusmanesc din tot felul de motive – de la culoare la religie si pana la orientarea sexuala.

Zi de zi sute de copii mor din cauza unor decizii luate de adulti iresponsabili, sute de destine sunt curmate fara sa fie intrebate daca vor sau nu acelasi lucru.

Iar majoritatea acestor probleme pleaca de la un refuz major – foarte multi oameni refuza sa inteleaga faptul ca suntem toti o mare familie, ca din spatiul cosmic nu se vad nici granitele, nici culoarea pielii si nici orientarea sexuala a fiecaruia.

Din spatiu se vede o planeta populata de oameni – nici mai buni, nici mai rai, ci doar diferiti, insa sunt oameni care fac parte din aceeasi familie.

Din pacate, toti vor sa fie romani, bulgari sau americani etc.. crestini, musulmani, budisti etc, toti flutura cu o mandrie absurda niste conventii, niste inventii pur umane, uitand un lucru cat se poate de simplu – inainte de orice – inainte de nationalitate, de religie sau de orientare sexuala SUNTEM OAMENI!

Daca s-ar intelege acest lucru – toate conventiile amintite mai sus – inclusiv (sau mai ales) cele religioase, s-ar spulbera.

Din pacate, ego-ul conducatorilor este atat de mare, incat mi-e teama ca nimeni nu are interes ca oamenii sa realizeze asta.

Link-uri sponsorizate

Comments